VVS installatør – modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en VVS installatør i forbindelse med nybyggeri, renovering eller noget helt tredje? Vi hjælper dig med at få 3 uforpligtende og gratis tilbud fra lokale VVS installatører.

Få hjælp til alle opgaver inden for vand, varme og sanitet med en VVS installatør

Har du en opgave, der drejer sig om varme, ventilation, sanitet eller vand, er det en VVS installatør, du skal have fat i. Det kan være toilettet, der løber eller varmen, der hverken vil gøre til eller fra. Har du et afløb, der heller ikke fungerer, som det skal, er det også VVS’eren, du skal have ringet til.

Men det er ikke kun små opgaver, som en VVS installatør kan tage sig af. Vedkommende hjælper dig også med store reparationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer. Det er derfor et meget stort fagområde, der ikke bare drejer sig om vand, men også kommer omkring blikkenslager- og gasarbejde.

Uanset hvad du skal have hjælp til af VVS-opgaver, hjælper vi dig med at finde en VVS installatør, der kan klare opgaven. Mange VVS installatører har specialiseret sig inden for specifikke områder, hvilket kan være forvirrende eller gøre det svært at finde rette mand til opgaven.

Hvad betyder VVS?

VVS har tidligere stået for ”vand, varme og sanitetsteknik”. Men da der er sket meget inden for området, står det nu for ”varme, ventilation og sanitetsteknik”. Vand er derfor nu under sanitetsteknikken. Ventilation er kommet med under betegnelsen, da det spiller en meget større rolle i dag i boligers indeklima, end hvad det gjorde dengang, faget blev til.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

VVS installatør – hvad må du selv udføre?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have fat i en VVS installatør, eller om du må udføre opgaven selv? De primære VVS-opgaver, som du selv gerne må lave er dem, der inkluderer vand. Til en bestemt grad. For du må gerne selv arbejde på vandinstallationer, hvis der er en stophane, der stopper vandet til den enhed, du gerne vil arbejde på eller fikse.

Du skal dog altid være opmærksom på lovkrav. Derfor er det bedst, at du kontakter en professionel, så du er sikker på, at installationerne bliver udført lovligt og korrekt.

Du må blandt andet selv udføre følgende opgaver:

• Udskifte vaskemaskiner og opvaskemaskiner
• Udskifte toilettet (hvis det har samme tilslutningstype som det gamle)
• Skifte pakningen i en vandhane
• Skifte blandingsbatteri
• Opsætte og tilslutte en radiator
• Etablere gulvvarme
• Montere en vask

Du må dog under ingen omstændigheder etablere nye VVS-installationer eller ændre de eksisterende. Du må heller ikke selv arbejde på husets gasinstallationer.

Det er dog altid bedst at være på den sikre side og tilkalde en VVS installatør. For så er du sikker på, at vandet holder tæt, når der er tilslutningsarbejde.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Få hjælp til miljørigtige og økonomiske løsninger af en VVS installatør

Den største fordel ved at få hjælp fra en VVS’er er, at du ved, at det bliver udført korrekt og lovligt. Men, du kan også bruge en VVS installatør i forbindelse med rådgivning på den opgave eller det projekt, du skal have udført.

Det gælder blandt andet på miljørigtige og økonomiske løsninger. Det kan godt betale sig for dig at bruge tid på, da du nemt kan spare mange penge hvert eneste år på både vand- og varmeforbruget ved at etablere vand- og energiinstallationer, der er langt mere økonomiske. Restvarme fra ventilationen kan f.eks. bruges til opvarmning af brugsvand, mens varme fra damp i badet kan benyttes til varme.

Det og mange flere muligheder er der med hjælp fra en VVS installatør. Så står du alligevel og skal igennem en renovering eller et større VVS-projekt, kan du lige så godt tænke fagmandens viden om de mest energirigtige løsninger ind.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du et godt tilbud på arbejde udført af en VVS installatør

Der er stor forskel på, hvad du skal give i timen for en VVS installatør alt efter, hvor i landet du befinder dig, og hvilket firma du spørger. Derfor kan det være en rigtig god ide at indhente flere tilbud på opgaven. Det kan du gøre ved selv at ringe rundt til en længere liste af VVS-firmaer. Bliver det dog for besværligt og for omstændigt, kan du også benytte dig af vores tilbudstjeneste til at finde 3 VVS-firmaer, der hellere end gerne vil give et tilbud.

Du kan trygt gøre brug af vores tjeneste, da vi har faste samarbejder med VVS-firmaer fra hele landet, der dækker samtlige områder af faget. Det er derfor firmaer, som vi kender indgående til, og som vi ved, leverer et godt stykke arbejde. Vi indhenter naturligvis også anmeldelser, så vi altid er sikre på, at du og andre er tilfredse med de firmaer, som vi giver mulighed for at sende tilbud.

Har du derfor en opgave, som du gerne vil have hjælp til nu og her, kan vi nemt og hurtigt finde 3 VVS-installatører i nærheden af dig, som kan hjælpe. Vi kan samtidig også garantere dig kvaliteten, som er noget af det vigtigste for os, når vi sender opgaver i udbud.

Det tager kun ganske få minutter at udfylde formularen. Den skal gerne udfyldes med så mange detaljer som muligt, så VVS installatøren nemt og hurtigt kan vende tilbage med et specifikt tilbud. Det er ganske uforpligtende. Så du er ikke bundet til at sige ja til et tilbud – men det er under alle omstændigheder en unik mulighed for at få et overblik over den reelle pris for opgaven.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster en VVS installatør i timen?

  Det er meget almindeligt, at en VVS installatør koster et sted mellem 300 – 700 kroner i timen. Vil du gerne have en specifik pris på din opgave, kan du med fordel indhente flere tilbud.

  Er en VVS og blikkenslager det samme?

  Nej, det er ikke det samme. Men, begge fag udspringer fra VVS-faget. Blikkenslager er dog et speciale inden for VVS og tager sig primært af arbejde med blik såsom tagrender.

  Kan en VVS installatør hjælpe med en dryppende vandhane?

  Ja, det kan vedkommende godt. Det er en meget lille og simpel opgave – men ikke desto mindre irriterende for dig. Indhent et tilbud på opgaven gennem os.

  Hvordan finder man en autoriseret VVS installatør?

  En VVS installatør er som udgangspunkt autoriseret. Vil du gerne være helt sikker, kan du slå firmaet op i autorisationsregisteret hos Sikkerhedsstyrelsen.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér