Få tilbud på VVS firma i København – gratis og uforpligtende

Har du brug for et VVS firma i København? Få 3 uforpligtende tilbud fra 3 udvalgte VVS firmaer gennem Bedstebyggepris.dk.

Hvad kan et VVS firma i København hjælpe med?

En VVS’er besidder en længere række af kompetencer inden for sanitet, vand og ikke mindst varme. Der betyder, at du kan få hjælp til alt lige fra montering af en vaskemaskine eller jordvarmeanlæg, såvel som du kan få hjælp til at få fikset vandhanen eller renoveret badeværelset.

En VVS’er tager sig derfor af alt lige fra små og hurtige opgaver til større og mere komplicerede opgaver. Fælles for dem alle er dog, at de løser et problem og en udfordring, som du ikke selv kan ordne.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvilke VVS opgaver må jeg selv udføre?

Det kan være fristende selv at gå i kast med en eller flere opgaver, som egentligt burde laves af et VVS firma København blot for at spare pengene. Men, det er meget vigtigt, at alle installationer er lovlige og sikre. Kan du ikke sikre dig det selv ved mindre opgaver, som du gerne må tage dig af, er det bedst at ty til VVS’eren.

Som forbruger eller privatperson må du selv gerne udskifte sådan noget som brusearmaturet eller blandingsbatteriet på badeværelset. Men du må det kun, hvis der er en stophane, og du dermed kan lukke for vandet. Du må også gerne udskifte en radiator, så længe den er tilknyttet husets centralvarmesystem. Det gælder dog ikke, hvis der er tale om en el-radiator.

Du kan derfor hurtigt komme til at foretage dig opgaver, som du ret beset ikke må. Er du derfor det mindste i tvivl, bør du kontakte et VVS firma København. De har trods alt taget en uddannelse for netop at kunne sikre, at dine installationer og sanitet er korrekt og sikkert udført.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra VVS firmaer i København

Et eller flere tilbud er en rigtig god ide, uanset om du blot skal have hjælp til at få fikset en dryppende vandhane, eller om du skal bygge nyt badeværelse. Med vores nemme og enkle tilbudstjeneste kan du hurtigt få 3 tilbud fra VVS firmaer i København, som vi kender til og har verificeret.

Et VVS firma foretager alle former for opgaver, der involverer sanitet, vand og varme. Det kan være alt lige fra en stoppet håndvask og en dryppende vandhane til sanitet i badeværelset eller opsætning af blandingsbatterier.

Et VVS firma i København kan også rykke ud, hvis du har gulvvarme eller en varmepumpe, der driller. En VVS’er kan med andre ord hjælpe dig med en del opgaver.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få et godt tilbud på renovering af badeværelse

Er du velsignet med et vaskeægte københavner-badeværelse, hvor du kun lige og lige kan vende og dreje dig? Eller er det bare så slidt og gammelt, at det er ved at være tid til en opdatering?

Foruden at beslutte dig for hvordan badeværelset skal se ud, er et af de første skridt at sikre dig et godt tilbud fra et VVS firma i København. Det kan du gøre gennem os, da samtlige af de tilknyttede firmaer er eksperter i at renovere badeværelser. Det er et dyrt rum at renovere, så derfor kan der nemt og hurtigt være mange penge at spare på regningen ved blot at få tilsendt nogle tilbud. Der er ingen grund til at give for meget for en renovering, som i forvejen kommer til at koste dig en del penge.

Brug derfor gerne 2 minutter på at udfylde formularen, så du gratis og uforpligtende kan få tilsendt tilbud til din indbakke inden for 24 timer.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Hvordan finder du det bedste VVS tilbud fra et VVS firma i København?

  Der er mange VVS-firmaer i København at vælge mellem. Vil du gerne sikre dig den bedste VVS pris, er det fornuftigt at indhente tilbud fra 3 forskellige VVS-firmaer. Ved at indhente 3 eller flere tilbud undgår du at komme til at give for meget for din opgave. For priserne svinger alt efter, hvad de enkelte firmaer tager i timen.

  Når du benytter dig af en tjeneste som vores, kan du være sikker på at få den bedste mulige pris fra de VVS firmaer i København, der gerne vil byde ind på opgaven. For de ved godt, at du får tilsendt mere end deres tilbud. Det vil helt naturligt give et afslag i prisen for at fremstå så attraktivt som muligt.

  Ved at gøre brug af vores formular sikrer du dog også, at du ikke får ringet rundt til samtlige firmaer, der har fyldte kalendere og dermed ikke har tid til at hjælpe dig – eller hvor udsigterne til hjælp er lange. Ved at komme med en nøje opgavebeskrivelse gennem vores formular, får du udelukkende tilbud tilsendt fra VVS firmaer i København, der rent faktisk har tid og kompetencerne til at hjælpe dig.

  Det er som sagt ganske uforpligtende. Derfor er du ikke forpligtet til at takke ja til tilbuddene. Du må også gerne forhandle yderligere, hvis du godt kunne tænke dig et specifikt firmas hjælp, men gerne vil lidt mere ned i pris.

  Vi hjælper også med at indhente tilbud på tømrerarbejde, malerarbejde, totalentrepriser og elektrikerarbejde, hvis du nu eller på et senere tidspunkt også har brug for hjælp til dette.

   

  Bedstebyggepris.dk Logo

  FAQ

  Hvad er en VVS’er?

  Som VVS’er kan man installere røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning og afløbsinstallationer i køkkenet og på toilettet. En VVS’er hjælper også med montering af vaske og toiletter samt vandmåler og apparater, der bruger gas.

  Hvad koster et VVS firma i timen?

  Prisen for en VVS’er eller et VVS firma i København afhænger af firmaet og den opgave, du efterspørger. Derfor kan der sagtens være stor prisforskel. For at få en specifik pris anbefaler vi, at du indhenter minimum 3 tilbud.

  Hvordan kan man se om et VVS firma er autoriseret?

  Du kan altid tjekke, om et givent VVS firma i København er autoriseret ved at søge på det i autorisationsregistreret hos Sikkerhedsstyrelsen.

  Er der forskel på priser for en VVS i hverdagen og weekenden?

  Har du brug for et VVS firma København, er det billigst at få hjælp i hverdagene. Det er som regel dyrere med hjælp i weekender og helligdage. Med det sagt er det selvfølgelig ikke altid til at forudse udfordringer med vand og sanitet. Så du kan naturligvis også finde firmaer, der gerne vil hjælpe dig akut på skæve tidspunkter.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér