Indhent 3 uforpligtende tilbud på træterrasse

Drømmer du om en have med lækker terrasse? Få opfyldt dine terrassedrømme med 3 gratis tilbud!

Få et lækkert uderum med en træterrasse udført af en tømrer

Kunne du godt tænke dig at rykke ud hele sommeren på en terrasse, der er fyldt med komfortable havemøbler, duftende blomster og hyggelige lanterner? Så er en træterrasse et oplagt valg.

Det er et stort projekt – og også muligt at bygge selv. Men, vil du gerne være sikker på, at det bliver udført ordentligt, og du kan tænke på indretning i stedet for praktisk arbejde, kan du med fordel få en tømrer til det.

Ja, det er dyrere også at skulle betale en timeløn til en tømrer. Til gengæld kan du få lavet terrassen, mens du ikke er hjemme samt selv slippe for at grave ud, lægge planker og skrue skruer i.

Vil du gerne undgå at betale for meget for din kommende træterrasse, kan du med fordel benytte dig af vores tilbudsservice. For her kan du ganske uforpligtende og gratis indhente 3 tilbud på træterrasse. Det sikrer dig den laveste mulige træterrasse pris og måske endda også den bedste tømrer i området!

Husk, at vi har tømrere fra hele landet, der venter på at give dig 3 gratis tilbud på tømrerarbejde. Så uanset om du søger en tømrer til renovering på Sjælland eller en tømrer til gulvlægning i Jylland, kan du få det gennem os. Ganske gratis og uforpligtende – og altid inden for 24 timer.

Har du brug for 3 tilbud inden for andre brancher, kan du se nærmere under elektriker, totalentreprise, maler og VVS. Altså kan du finde et godt tilbud på alle former for håndværkere, hvis du har brug for flere faggrupper til et projekt.

Det er nemt og hurtigt.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Træterrasse tilbud – sådan finder du den billigste og bedste tømrer

Det er både nemt og hurtigt at indhente et træterrasse tilbud gennem os og vores service.

Det eneste du skal gøre er:

• Udfylde kontaktformularen
• Beskrive din opgave (kvadratmeter, ønsker til materialer mm)
• Indsende opgaven

Når du har indsendt opgaven helt gratis, modtager du inden for 24 timer op til 3 tilbud fra lokale tømrerfirmaer. Det er alle firmaer, der har tid i kalenderen til at hjælpe dig. Dermed sparer du også en del tid på selv at skulle ringe rundt og høre diverse firmaer ad, om de har tid. Så det er ren win-win.

Du kan være ganske tryg ved de tømrerfirmaer, der kontakter dig. For det er firmaer, som vi har baggrundstjekket og dermed er sikre på, er fagligt dygtige og kan det, de lover. Du er naturligvis også selv altid velkommen til at tjekke anmeldelser med mere, inden du tager et valg.

Kontakt os gerne, hvis du har de mindste spørgsmål. Og ellers er det bare at indhente 3 tilbud på træterrasse – om ikke andet får du en klar ide om prisniveauet.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bedstebyggepris.dk Logo

Få et fantastisk uderum med en træterrasse

En træterrasse er uden tvivl en rigtig god undskyldning for at opholde sig mere i haven. For det er skønt at kunne sætte sig i solen eller nyde skyggen om eftermiddagen i et hjørne af haven, grille om aftenen og nyde de flotte aftensfarver til solnedgang.

En træterrasse er desuden også mere varm og lækker i udtrykket sammenlignet med terrasser lavet af sten og fliser. Kan du godt lide det, og er du samtidig også vild med indretning, blomster og hygge, er det er perfekt valg til din have.

Hyrer du tilmed en tømrer til at hjælpe dig med at lave en træterrasse, kan du være sikker på, at du får et uderum, der passer perfekt til huset, din stil og din drøm om afslapning i haven.

Indhent gerne nogle tilbud på træterrasse så du kan komme i gang inden længe. Ellers kan du også få 3 gratis tilbud på elektriker, maler og totalentreprise, hvis du efterfølgende drømmer om flere projekter.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvordan bygger man en træterrasse?

  Med masser af tålmodighed og et godt håndelag, kan du godt bygge din egen træterrasse. Den bedste tid på året er mellem maj og september, hvor jorden er nem at grave i og dagene er lange. Er du dygtig til at arbejde med træ, kan du sagtens nå at bygge en træterrasse på 10 kvadratmeter på en weekend.
  For at bygge din træterrasse kræver det først og fremmest en god skitse, bestilling af materialer og ikke mindst etablering af underliggende trækonstruktion.
  Lægger du en god plan, sikrer du, at du kommer godt fra start.
  Er du dog ikke så god til at bygge med træ eller at bygge i det hele taget, kan du altid få hjælp fra en god tømrer.

  Hvad koster det at bygge en træterrasse?

  Der er mange måder at bygge en træterrasse på. Derfor er der også rigtig mange priseksempler at tage fra.
  Vil du dog gerne have en tommelfingerregel at gå efter, vil den samlede pris pr. kvadratmeter typisk løbe op i 1.000 kroner for en træterrasse i de billigste materialer samt op til 3.000 kroner for en træterrasse i de dyreste materialer.
  Prisen er naturligvis også afhængig af, om du vælger at benytte dig af en tømrer.

  Hvad koster materialer til træterrasse?

  Prisen for materialer er naturligvis afhængig af, hvilke materialer du vælger. Ønsker du den billigste løsning, kan du finde materialer helt ned til 6.000-7.000 kroner for 30-50 kvadratmeter. Ønsker du i stedet gode materialer, som kan holde længe i det danske klima, kan du godt regne med en pris, der er dobbelt så høj. Til gengæld får du også mere glæde af den, da materialerne generelt holder bedre og længere.

  Hvilket træ er bedst til terrasse?

  Mange tror fejlagtigt, at de behøver eksotiske træsorter for at bygge en god og solid træterrasse. Men det er slet ikke nødvendigt, da du sagtens kan benytte danske træsorter som gran og eg, hvis du ønsker en terrasse, der holder længe. Gran er især rigtig godt, da det er modstandsdygtigt over for svamp og råd.

  Hvor mange stolper til træterrasse?

  Hvor mange stolper du skal bruge til en træterrasse er afhængig af, hvor stor din terrasse skal være. For de er den underliggende konstruktion og skal sørge for, at brædderne ligger stabilt. Som hovedregel skal der være 2-3 meter mellem hver af stolperne. Så det nemmeste er at tælle dig frem, når du ved, hvor mange kvadratmeter din terrasse skal være.

  Hvordan olierer man træterrasse?

  Oliering af din træterrasse er nødvendig, hvis du gerne vil have en terrasse de næste mange år. Det er relativt simpelt, da du enten med pensel eller rulle påfører olie på overfladen. Det skal være et jævnt og dækkende lag.
  Husk at gøre træterrassen ren for skidt og snavs og rens den for alger, inden du går i gang. Det sikrer det bedste og mest holdbare resultat.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér