Find et godt byggefirma med 3 gratis tilbud på totalentreprise

Kvaliteten af håndværkernes arbejde er alfa og omega, når du har brug for en totalentreprise. Vi hjælper dig med at finde det bedste byggefirma til at varetage netop den opgave. Indsend din opgave og få op til 3 uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Hvad er en totalentreprise?

Fagentreprise. Hovedentreprise. Totalentreprise. Der findes flere forskellige entrepriseformer, så vi kan godt forstå, hvis du er lidt forvirret eller ikke kan finde ud af, hvad forskellen er.

Når du hyrer et byggefirma ind til en totalentreprise, lader du dem om at klare hele processen. Ønsker du f.eks. at få udvidet boligen med en tilbygning, skriver du under på en kontrakt med byggefirmaet om, at de tager sig af det hele.

Det vil sige, at byggefirmaet – eller totalentreprenøren – tager kontakt til en arkitekt, ingeniører, forskellige faggrupper og andre, der er relevante at have med ind over projektet. Du skal intet foretage dig, da totalentreprenøren tager kontakten og indgår kontrakter med underentreprenører og sørger for at kvalitetstjekke arbejdet løbende frem til aflevering.
Dog kan det være en rigtig god ide, at du også hyrer en professionel tilsynsførende i forbindelse med totalentreprisen, da der ikke er inkluderet et uvildigt tilsyn med kvaliteten. Det er altid godt med uvildige øjne undervejs.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvorfor benytte en totalentreprise ved dit byggeprojekt?

Den helt klare fordel ved at benytte totalentreprise er, at du ikke selv behøver bruge en masse tid og kræfter på at kontakte diverse håndværkere, som du har brug for til dit projekt. Det er en stor tidsrøver og kræver også en del struktur i forhold til planlægning og deadline. Når du får en totalentreprenør på dit byggeprojekt, skal du kun kommunikere med én person. Det gør hele processen meget mere strømlinet og overskueligt.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal være ude i god tid. For de dygtige totalentreprenører hænger ikke på træerne og har også tidligt en meget fyldt kalender. Dertil skal du også være i stand til at træffe nogle hurtige beslutninger omkring stil, materialer og andet, så du får det, du ønsker, for de penge du har til rådighed.

Totalentreprise er et rigtig godt valg, når du gerne vil bygge nyt eller bygge til i din bolig eller feriebolig.

Kender du ikke nogen totalentreprenører, eller kunne du godt tænke dig forskellige tilbud på netop dit byggeprojekt, er du velkommen til at benytte dig af vores tilbudstjeneste.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Sådan får du den bedste totalentreprise pris

Kan du godt lide at gøre en god handel? Det kan vi godt forstå, og det er naturligvis også muligt med en totalentreprenør. Men vil du helst gerne være fri for at skulle ringe rundt eller sende en masse mails afsted til totalentreprenører, som måske alligevel ikke har tid i kalenderen til at hjælpe dig, kan du benytte dig af vores hjælp.

Den er helt gratis og ganske uforpligtende. Du skal kun udfylde en formular, hvori du oplyser dine kontaktoplysninger (så totalentreprenørerne kan kontakte dig) samt en fyldestgørende beskrivelse af opgaven. Vi tjekker din opgave igennem og vender eventuelt tilbage med nogle spørgsmål, hvis vi kan se, at der mangler nogle oplysninger for, at totalentreprenøren kan give dig så præcis en pris som overhovedet muligt.

Når opgaven er sendt i udbud, kan du forvente at modtage op til 3 gratis tilbud på totalentreprise inden for 24 timer fra forskellige totalentreprenører i dit lokalområde. Er der ikke nogen, der har plads i kalenderen, sender vi opgaven i udbud på byggefirmaer, der er så tæt på dig som muligt.

Det er helt op til dig, om du ønsker at gå i dialog med en eller flere af totalentreprenørerne omkring prisen eller opgaven.

Det gode ved at benytte en tjeneste som vores er, at byggefirmaerne godt ved, at de ikke er de eneste, der får tilsendt opgaven. Det påvirker helt naturligt deres prissætning, som kommer dig til gode i form af et ekstra godt tilbud.

Det er ikke kun totalentreprise, du kan benytte vores tilbudstjeneste til. Det kan du også, hvis du har brug for et tilbud fra en maler, elektriker, tømrer eller VVS’er.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Bedstebyggepris.dk Logo

  Indhent et tilbud på totalentreprise og kom i gang med dit byggeprojekt

  Med vores hjælp er der potentielt ikke langt til, at du kan komme i gang med planerne om dit byggeprojekt. Har du også fået godkendt din byggetilladelse, er der ikke noget, der står i vejen for, at du kan komme i gang.

  Vi gør vores bedste for at finde frem til de bedste byggefirmaer, så du ikke bare kan få en god pris men også en god service og kvalitet i dit byggeri.

  Vores tjeneste virker døgnet rundt – så du indsender blot din opgave, når du har tid til det i din kalender.

  FAQ

  Hvad er forskellen på hovedentreprise og totalentreprise?

  Den primære forskel på hovedentreprise og totalentreprise er, hvor meget ansvar der lægges over på entreprenøren. Ved en hovedentreprise bliver der taget hånd om hele processen dog med undtagelse af de godkendelser, der skal til først. Ved en totalentreprise kan du få hjælp til at indhente godkendelserne med de rette dokumenter.

  Hvad laver en totalentreprenør?

  En totalentreprenør tager sig af alt, der vedrører byggeprojektet. Vedkommende råder derfor over en projekteringsafdeling eller køber det ind udefra. Totalentreprenøren – f.eks. en tømrer – udfører selv dele af byggeriet og indgår kontrakter med øvrige underentreprenører, som tager sig af de opgaver, som entreprenøren ikke selv kan udføre.

  Hvad koster en totalentreprise?

  Det er ikke muligt at komme med en pris på, hvad en totalentreprise vil koste for netop dit projekt. For det kommer helt og holdent an på, hvor stort et projekt, der er tale om, og hvor meget ansvar du ønsker at sætte på entreprenørens skuldre. Det er derfor langt bedre, at du sætter dig i kontakt med en totalentreprenør for at høre nærmere.
  Du kan benytte vores tilbudstjeneste til netop at få et godt og gratis tilbud på totalentreprise for dit byggeprojekt.

  Skal man være i god tid ved en totalentreprise?

  Mange håndværkere har travlt i øjeblikket. Derfor er det nødvendigt at være ude i god tid, hvis du gerne vil være sikker på at kunne finde en totalentreprenør, der kan styre dit byggeprojekt på det tidspunkt, du ønsker det. Du kan ikke være ude i sidste øjeblik, da der altid vil være nogle uforudsete udfordringer i forbindelse med et byggeri.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér