Find det bedste og billigste tømrerfirma!

Skal du have lagt nyt gulv? Monteret et nyt køkken? Eller drømmer du om at bygge til? Med op til 3 gratis tilbud på dit byggeprojekt kan du nemt og hurtigt finde det bedste og billigste tømrerfirma!

Tømrer tilbud – sådan finder du det billigste og bedste tømrerfirma

Vil du gerne undgå at give for meget for det firma, du vælger? Det kan vi sådan set godt forstå. Det er der heller ikke nogen grund til, da det er relativt ligetil at få en fair og fornuftig pris.

Vi anbefaler dig som udgangspunkt at kontakte så mange firmaer som muligt om et uforpligtende tilbud på din opgavebeskrivelse. Jo flere du kontakter, jo mere reelt et billede får du af prisniveauet – og dermed også hvilket tømrerfirma der er fornuftigt at vælge.

Kan du ikke overskue at skulle kontakte en masse tømrerfirmaer? Det kan vi sådan set godt forstå, da der hurtigt kan gå en eftermiddag med bare at finde interessante tømrerfirmaer – herefter er der alle de afslag, der eventuelt kan komme og dermed også en reel chance for, at du er nødt til igen at finde et nyt tømrerfirma.

Det kan du dog blive fri for ved at benytte dig af vores tilbudstjeneste. Med dette redskab i hånden kan du nemlig få op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra tømrerfirmaer i dit nærområde, som har tid i kalenderen til netop din opgave.

Det tager kun ganske få minutter og dine kontaktoplysninger bliver ikke brugt til andet end at sætte håndværkerne i kontakt med dig.

Hvad kan et tømrerfirma hjælpe med?

Det kan hjælpe med alt lige fra at montere et vindue til at skifte hele taget på din bolig. Der er stort set ikke de projekter, et tømrerfirma ikke kan hjælpe med, så snart det drejer sig om træ.

Har du derfor lyst til at skifte trægulvet i hele bolig, udvide haven med en lækker terrasse eller måske bygge et sommerhus, er det et tømrerfirma, du skal have fat i. Der er nærmest ingen grænser for, hvad et tømrerfirma kan hjælpe dig med. Så hiv endelig fat i et lokalt tømrerfirma eller benyt dig af vores service, hvis du har en større eller mindre tømreropgave, som du har brug for hjælp til.

Har du tilmed også brug for hjælp til at finde en maler, VVS’er, elektriker eller et firma til totalentreprise, er det også noget, vi er behjælpelige med her på Bedstebyggepris.dk.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bedstebyggepris.dk Logo

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde et tømrerfirma?

Du har måske tidligere hørt skrækhistorier om tømrerfirmaer, der ikke dukker op. Tømrerfirmaer, der sjusker i deres arbejde og måske også tømrere, som bare ikke er gode nok, eller hvor det trækker rigtig meget ud.

Det skal du naturligvis gerne undgå, så du kan få en god oplevelse ud af det tømrerfirma, du vælger. Vi har derfor samlet nogle gode råd til dig, som du forhåbentligt kan bruge, når du skal vælge tømrerfirma.

Tømrerfirma pris

Først og fremmest skal du være opmærksom på prisen. For denne afspejler typisk kvaliteten af arbejdet. Med det sagt behøver en dyr pris ikke være lig med arbejde udført i højeste kvalitet, eller at den billigste pris betyder et tømrerfirma, der ikke har styr på sagerne.

Men, skiller prisen sig meget ud i forhold til de øvrige tømrerfirmaer i lokalområdet, kan det godt være, du skal tjekke op på firmaet en ekstra gang.

Vælg et tømrerfirma med garanti

For at sikre dig selv bedst muligt er det en god ide at vælge en tømrer med garantiordning. Dette skal gerne enten være Dansk Håndværks Garantiordning eller Byg Garanti, som er de mest anvendte og pålidelige garantiordninger.

Når et tømrerfirma er tilknyttet en garantiordning, kan du være mere rolig, da det viser, at de går op i at pleje deres kunder og lave et godt stykke arbejde. For ordningen fungerer nemlig som et slags sikkerhedsnet for deres kunder – og er derfor ikke kun til gavn for dem selv.

Læs op på anmeldelser

Som med så mange andre ydelser kan det være en god ide at læse op på anmeldelser, inden du vælger et tømrerfirma. Det giver nemlig en god indikation af, hvad du kan forvente dig af kvaliteten og serviceniveauet.

Du kan ofte finde anmeldelser på Facebook, anmeld-haanvaerker.dk eller på trustpilot.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvor meget koster en tømrer i timen?

  Det er meget almindeligt, at en tømrer koster mellem 250 og 400 kroner inklusive moms. Denne pris kan godt være højere afhængig af, hvor i landet du befinder dig. Generelt er det sådan, at jo mere du giver for en tømrer, jo mere er vedkommende også villig til at yde en ekstra indsats eller give en ekstra god service.

  I hvor god tid skal man være ude for at finde et tømrerfirma?

  Du bør være ude minimum et halvt år før, at du har brug for hjælp fra et tømrerfirma. Tømrere har altid travlt, men i øjeblikket er der et boom i byggerier og renoveringer, hvilket giver tømrere endnu mere travlt, end hvad de har i forvejen. Læg derfor billet ind så tidligt som muligt, så du er sikker på at kunne få udført dit projekt på det ønskede tidspunkt.

  Er det billigere at hyre et tømrerfirma fra Jylland?

  Det er ikke kun en skrøne, at tømrere i Jylland er billigere end tømrere på Sjælland og i København. Faktisk viser en undersøgelse, at tømrere i Jylland er op til 25% billigere, når det kommer til timepris. Befinder du dig dog på Sjælland eller i København, skal du også huske at indregne kørsel, som kan få prisen til at stige til samme niveau.

  Hvordan finder jeg et godt tømrerfirma?

  Anbefalinger gennem bekendte er en god måde at finde et godt og pålideligt tømrerfirma på. Er det ikke en mulighed, kan du dog også vælge at benytte en service som vores, som sætter dig i direkte kontakt med dygtige og kompetente håndværkere.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér