Få den bedste pris på en tilbygning

En tilbygning giver mulighed for at udleve dine boligdrømme og at få mere plads uden at skulle finde en ny bolig. Få en god pris på din kommende tilbygning med 3 gratis tilbud fra lokale tømrerfirmaer.

Få mere plads til familien med en tilbygning

Er familien vokset? Har teenageren brug for mere plads? Eller drømmer I bare om at få mere hjerterum? Der kan være mange grunde og årsager til, hvorfor du gerne vil have en tilbygning, og ikke mindst hvordan den skal se ud.

Det gode ved en tilbygning er netop, at den kan tilpasses de drømme og ønsker, som du og din partner samt familie har. Dermed behøver I ikke at overveje at finde en anden bolig for at få opfyldt de drømme og ønsker, I har.

Det er dog et større projekt at sætte gang i byggeriet af en tilbygning. Dertil er det også en forholdsvis stor omkostning. Til gengæld kan det give jer langt større glæde i hverdagen, fordi der er den plads, der er behov for.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvilke fordele er der ved en tilbygning?

Selvom en tilbygning er en større afskrivning i budgettet, er der flere fordele ved at bygge den. For det første får du og familien langt mere plads at boltre jer på. Om det så er en teenageafdeling eller et ekstra gæstetoilet. Dertil giver det også en større værdi til boligen, fordi der netop kommer den ekstra plads – meget plads er som regel attraktivt ved en kommende og fremtidig køber.
Endeligt er en tilbygning også en oplagt måde at åbne boligen mere op på. Er der derfor lidt mørkt, kan det være med til at lysne op og give en fornemmelse af mere rum og plads – og det er bestemt noget, som du og familien både nu og på sigt vil sætte stor pris på.

For at få størst mulig glæde af den nye tilbygning, er det dog vigtigt, at den bliver holdt i den byggestil, som den resterende bolig er i. Dette vil både være med til at forhøje prisen på hele boligen, men også få byggeriet til at se harmonisk og naturligt ud.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Tilbygning pris – sådan får du det bedste tilbud

Alle kan lide at spare penge. Det er også muligt på en tilbygning, hvis du er god til at indhente tilbud forskellige steder fra. Det kan være en tidskrævende opgave, men med hjælp af vores service vil du kunne indhente op til 3 gratis tilbud på tilbygning på bare 24 timer. For længere tid går der ikke, fra du udfylder opgavebeskrivelsen og sender den afsted, til der lander det første tilbud i din indbakke.

Husk på, at det ikke forpligter at få tilsendt et tilbud på en tilbygning gennem os. Det er ganske gratis og helt op til dig, om du ønsker at takke ja eller nej – eller selvfølgelig om du ønsker at forhandle videre på et eller flere af de tilbud, du har fået tilsendt.

Har du brug for at indhente tilbud på en maler, elektriker eller en VVS’er i forbindelse med opførelsen af din kommende tilbygning, kan du også benytte vores tilbudstjeneste til det.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Husk en byggetilladelse til tilbygningen

Når du skal bygge til, er det meget vigtigt, at du sørger for at indhente en byggetilladelse først. For det er i mange tilfælde meget det samme som at bygge et nyt hus. Dertil er det også fornuftigt at få en uvildig byggerådgiver ind over projektet, da vedkommende kan hjælpe dig med alle de dokumenter og tegninger, som du skal bruge til at indhente byggetilladelsen med.

Når du skal bygge en tilbygning, skal du også huske, at du skal tage hensyn til byggeprocenten på din grund. Denne må ikke overskrides. Dette kan byggerådgiveren også hjælpe nærmere omkring.

Det er en god ide at søge om byggetilladelsen i rigtig god tid inden, så du ikke kommer i tidspres i forhold til aftalen med håndværkerne. Vi anbefaler, at du får en byggetilladelse, inden du har en fast aftale med et tømrerfirma, så det bare er at gå i gang, når din kommune har trykket på den grønne knap.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvor meget koster det at lave en tilbygning?

  Prisen på en tilbygning afhænger af, hvor stor den skal være samt hvilket rum du ønsker i tilbygningen. Det er f.eks. dyrere at lave en tilbygning med et køkken eller badeværelse, end det er at bygge til med et ekstra børneværelse. Stuer og værelser koster typisk omkring 15.000 kroner per kvadratmeter, mens køkkener og badeværelser koster et sted mellem 20-30.000 kroner per kvadratmeter.

  Kan man bygge tilbygning selv?

  Det kan vi ikke anbefale, medmindre du selv har erfaring og viden omkring byggeri. Der er mange processer i opførslen af tilbygning at tage hensyn til. Vi råder dig derfor til at hyre et tømrerfirma eller entreprisefirma, som kan hjælpe dig med alt lige fra indhentning af tilladelse til opførslen af selve tilbygningen.

  Hvad koster det at få en byggetilladelse til tilbygning?

  Det er meget forskelligt fra kommune til kommune, hvad det koster at få en byggetilladelse. Hos nogle kommuner er det helt gratis, mens det hos andre koster x-antal hundrede kroner i timen i sagsbehandling. Forhør dig hos din kommune, så du er helt med på, hvad udgiften til en byggetilladelse er. Denne gælder også typisk i op til et år efter, at du har fået den.

  Hvad skal man være opmærksom på ved en tilbygning?

  Det er meget vigtigt, at du husker at søge om byggetilladelse og først og fremmest undersøger, hvad byggeprocenten er på grunden. Dette må og kan ikke overses, da byggeriet dermed kan være ulovligt, og du derfor skal rive det ned igen. Det er der ingen grund til, når du kan få hjælp til det enten gennem os og vores tilbudstjeneste eller sammen med en byggerådgiver.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér