Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på renovering af tag

Vil du gerne forlænge levetiden på dit tag? Få en god pris på tagrenovering fra op til 3 lokale tømrerfirmaer. Helt gratis og uforpligtende.

Hvilke fordele er der ved renovering af tag?

Der er mange fordele at hente ved at bruge penge på renovering af tag. For det første vil en forbedring af dit tag have positiv effekt på værdien af din bolig. For selvom du ikke skifter taget, er det stadig en stor forbedring og dermed en investering, da du gør boligen mere attraktiv.

Noget helt andet er, at du får en bolig, der bliver flottere og mere harmonisk at se på. Det er ikke kun en fryd for dig men også for andre i nabolaget. Dertil kommer du med al sandsynlighed til at spare penge, fordi et tættere og renoveret tag holder bedre på varmen. Det giver tilmed også et bedre indeklima samt mindre risiko for fugtskader og svamp.

Så selvom det måske er en stor udgift lige nu og her, vil det kunne mærkes på din daglige økonomi og ikke mindst velvære med det samme. Det i sig selv er en stor fordel og grund til, at du skal sætte gang i projekt: ”renovering af tag”.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Tagrenovering pris – hvad koster det?

Vil du gerne vide, hvad en tagrenovering koster? Det kan vi sådan set godt forstå. Men, det er ikke til at give en fast pris på. For vi ved ikke, i hvilken tilstand dit tag er, eller hvilke materialer der skal bruges til renoveringen. Det og meget andet spiller ind på prisen for en tagrenovering.

Du kan dog nok godt regne med en pris for tagrenovering på et sted mellem 10.000-50.000 kroner alt efter tilstanden på dit tag. Kan du nøjes med en tagrenovering, vil det under alle omstændigheder være billigere end en udskiftning.

Vil du gerne have en specifik pris på tagrenovering, kan du kontakte en håndværker. Han eller hun vil kunne komme med en vurdering på, i hvilken tilstand taget er, og dermed hvad der skal til. Du kan indhente et tilbud på en vurdering af dit tag og en eventuel renovering med 3 tilbud gennem os.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvorfor vælge tagrenovering frem for et nyt tag?

Et nyt tag er en meget stor investering i din bolig. Ja, det kan give stor værdi til huset og give det et helt andet udtryk for ikke at nævne forbedringen i indeklimaet. Men, hvorfor investere i et nyt tag, hvis det er rigeligt med en tagrenovering?

Selvom dit tag måske ser medtaget ud og godt kunne ligne, at det mangler en udskiftning, er det langt fra sådan i de fleste tilfælde. For ofte kan en mindre eller omfattende tagrenovering blot være det, der skal til for at redde dit tag.

En tagrenovering er mindre omfattende økonomisk og er heller ikke lige så stor en opgave at sætte en tømrer til. Det kan dog være svært selv at vurdere, om der skal en tagrenovering eller et helt nyt tag til.

Vi anbefaler derfor, at du allierer dig med et erfarent tømrerfirma. De vil kunne vurdere tilstanden af taget og dermed også rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for netop dit tag.

Du kan finde komme i kontakt med op til 3 lokale tømrere gennem vores service – helt gratis og uforpligtende.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Tagrenovering tilbud – sådan får du den bedste pris

Der er ingen grund til at give for meget for en tagrenovering. For det kan du nemt komme til, hvis du blot siger ja til det første og det bedste tilbud på en tagrenovering. Det er altid en god ide at indhente flere tilbud fra forskellige håndværkere. For det giver dig en unik mulighed for at sammenligne priserne på tagrenovering. Dermed kan du hurtigt få et indblik i, hvor prisniveauet ligger henne – og dermed undgå at komme til at betale for meget.

Det er et stort og tidskrævende arbejde selv at indhente flere tilbud. Ønsker du hjælp til det, kan du benytte vores service her på Bedstebyggepris.dk. Her kan du nemlig indhente 3 gratis tilbud på tagrenovering, som du helt frit vælger, om du ønsker at sige ja tak eller nej tak til.

Håndværkerne ved også godt, at der er andre, der byder ind på din opgave. Det giver derfor helt automatisk mere konkurrencedygtige priser og dermed også bedre tilbud til dig.

Når du modtager et tilbud, har du altid mulighed for at undersøge det enkelte firma først, inden du vælger, om du ønsker at takke ja eller nej. Intet er forpligtende – det er helt op til dig.

Vi hjælper dig ikke kun med at få de bedste tilbud på tagrenovering. Det gør vi også på opgaver udført af elektrikere, malere, VVS’ere og entreprenører, der udfører totalentreprise. Vi kan derfor være behjælpelige uanset byggeopgave.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster en tagrenovering?

  Det koster typisk et sted mellem 10.000 og 50.000 kroner. Det kan naturligvis svinge inden for denne beløbsgrænse, da det er afhængigt af dit tags tilstand. Få en håndværker forbi til en vurdering, hvis du ønsker et mere præcist prisoverslag.

  Kan jeg selv udføre en tagrenovering?

  I princippet kan du godt udføre en tagrenovering selv. Men har du ikke kendskab til, hvordan et tag er bygget op, eller hvor fejl og mangler kan være fatale for taget og din bolig, bør du holde dig til en professionel håndværker. Det kan komme til at koste dig dyrt, hvis ikke du ved, hvad du gør. Indhent derfor hellere 3 gratis tilbud på tagrenovering og få det udført med ro i maven.

  Hvornår skal taget renoveres?

  Der er ikke nogen facitliste på, hvornår et tag trænger til renovering. Det kommer helt an på, hvor godt det er holdt, hvor mange år det har på bagen, og hvilke materialer der er brugt. Er du derfor begyndt at få en mistanke om, at det er ved at være på tide med en renovering, er det en god ide at kontakte en håndværker for at få kigget på taget.

  Hvor mange år forlænger en tagrenovering taget levetid med?

  Alt efter hvor mange år dit tag har på bagen, vil en veludført renovering af taget kunne give en ekstra holdbarhed på op til 20 år. Der kan derfor være mange penge at spare ved at udføre en tagrenovering i tide.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér