Vil du have bygget et skur? Så få 3 tilbud gratis!

Drømmer du om at få et skur? Undgå at betale for mange penge for det ved at indhente 3 gratis tilbud hos lokale tømrere gennem os.

Hvad er et skur?

Et skur er per definition som regel en mindre bygning, der primært benyttes til opbevaring af ting. Dette kan være alt lige fra haveredskaberne til dit værktøj. Det har som regel ikke hverken vinduer eller belysning og er derfor en praktisk bebyggelse. Der kan dog godt monteres en dør med vindue i, hvis du har i sinde at bruge det til mere end bare opbevaring, når vejr og temperatur tillader det.

Det er bygges som regel i haven eller i forbindelse med en carport, når der skal gøres plads til opbevaring af værktøj og haveredskaber. Der findes flere forskellige typer af skure, herunder frostfrie som giver dig mulighed for at opbevare maling og andre frostfølsomme ting, når vinteren står på.

Dertil kan du også vælge at bestille et samlesæt – det er meget populært. Der er dog den ulempe, at du selv skal samle det og sørge for, at det står sikkert. Der er ingen til at spørge om hjælp, hvilket du er helt fri for at skulle tænke på, når du benytter dig af en dygtig tømrer.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvorfor få bygget et skur?

Det kan benyttes til rigtig mange praktiske ting. Det kan være et skur i forbindelse med haven, der kan benyttes til alle dine haveredskaber. Det kan også være et skur i forbindelse med garagen, hvori du kan have dit værktøj og gå i gang med kreative sysler. Det kan også være, du bare mangler et sted, hvor du kan stille grillen og havemøblerne, når de skal pakkes væk for vinteren.

Der er derfor mange praktiske årsager til, hvorfor du skal bygge et skur. Det er også en løsning, som mange boligejere vælger, når det kniber lidt med pladsen, eller det viser sig, at havetraktoren alligevel ikke kunne stå i carporten.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvilke regler er der for skure?

Når der skal bygges på din grund, er der naturligvis nogle regler, du skal overholde. Gør du ikke det, kan du risikere, at kommunen sender dig en venlig hilsen og en bøde. Det er der igen grund kommer så vidt.

Vil du gerne have bygget et skur, må du gerne bygge et uden at søge byggetilladelse, hvis det er under 15 kvadratmeter. Dog skal du stadig overholde de regler, der er i bygningsreglementet og den kommunale lokalplan. Så snart du bygger et skur, der er mere end 15 kvadratmeter i størrelsen, skal du også søge om byggetilladelse.

Når du derfor indhenter et tilbud på et skur, skal du først og fremmest være sikker på, at du godt må bygge det.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Skur pris tømrer – sådan får du den bedste pris

Vil du gerne have et ordentligt skur i haven, kan det hurtigt løbe op. Men, sådan behøver det ikke være, hvis du tager dig tid til at indhente tre eller flere tilbud. For der er stor forskel på, hvad tømrerfirmaer tager for at bygge et redskabsskur, haveskur og lignende.

Der er ingen, der har lyst til at betale for meget, og har du heller ikke det, anbefaler vi, at du benytter dig af vores tilbudstjeneste. Med denne kan du blot ved at udfylde en opgavebeskrivelse og klikke på en ”send”-knap modtage hele 3 tilbud på et nyt skur inden for 24 timer.

Det koster dig ikke noget at indhente 3 tilbud på et nyt skur gennem os. Du forpligter dig heller ikke til at sige ja, da vores service udelukkende er ment til at gøre det nemmere at formidle kontakten mellem dig og tømrerfirmaer.

Finder du ikke det rette tømrerfirma, giver tilbuddene dig en klar indikator for, hvad prisniveauet er for at få bygget et skur. Så undgår du i hvert fald at sige ja til et tilbud på skur, der er meget dyrere, end hvad det burde være.

Husk også, at du kan indhente tilbud på elektriker, maler, VVS og totalentreprise, hvis du har brug for hjælp til dette.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster det at få bygget?

  Et skur er meget overkommeligt økonomisk at bygge. For det koster i omegnen af 10.000 kroner for et skur på cirka 10 kvadratmeter. Det kan godt komme til at koste lidt mere, hvis du vælger at få en dygtig fagmand til at bygge det. Til gengæld er der så også garanti på dit skur, ligesom du kan være sikker på, at du får et skur, der kvalitetsmæssigt er i orden.
  Vil du gerne have en specifik pris på, hvad et skur koster, kan du indhente 3 tilbud på nyt skur her på siden.

  Hvad koster det at isolere det?

  Ønsker du at bygge et frostfrit skur, kræver det, at du bygger det med 100 mm isolering. Hvad prisen for isoleringen bliver, afhænger af størrelsen på skuret samt hvilken type af isolering, du vælger at gå med.
  Indhent et tilbud på det gennem Bedstebyggepris.dk og få en god pris.

  Hvilket skur skal jeg vælge?

  Der er flere typer af skure og udhuse, som du kan vælge mellem. Har du brug for at opbevare maling eller måske elektrisk værktøj, bør du vælge et frostfrit skur. Er du i tvivl om typen, kan du altid søge hjælp hos det tømrerfirma, som vores tilbudstjeneste hjælper dig i kontakt med.

  Hvilket gulv i skur?

  Et skur er udsat for meget, da står ude i alt slags vejr. Det betyder også, at der er meget fugt. Det kan derfor være en klar fordel at benytte fliser, hvis du gerne vil have et gulv i skuret. De kan klare de skiftende temperaturer og fugtige forhold – samtidig er de også meget nemme at holde.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér