Renovering af hus – få 3 gratis tilbud inden 24 timer

Drømmer du om et nyt køkken? Eller nogle flottere og mere rummelige værelser? Med en renovering af huset skaber du ikke kun en større følelse af hjem – men du øger også værdien i din bolig. Med 3 gratis og uforpligtende tilbud på renovering af hus kan du komme i gang inden længe til en rigtig god pris.

Hvorfor renovere huset?

Det er et stort projekt at kaste sig ud i en renovering af ens hjem og bolig. Dertil er det også noget, der kan mærkes på budgettet. Men det er vigtigt, at det ikke afholder dig fuldstændigt fra at gå i gang med renovering af hus, da det giver dig en større tilhørsfølelse og ikke mindst øger værdien af din bolig. I hvert fald hvis renoveringen udføres korrekt og af fagligt dygtige håndværkere.

En renovering af huset skal naturligvis ikke kun gøres op i, hvad det har af betydning for værdisætningen. For en renovering kan også være det, der gør hele forskellen for, hvordan det er at opholde sig i boligen til hverdag.

Nye vinduer, nye døre, gulve og måske endda også et nyt køkken kan gøre en verden til forskel for, hvordan indeklimaet, atmosfæren og den generelle stemning er.

Jo mere tilpas du er i omgivelserne derhjemme, jo gladere bliver du også i din hverdag. Det smitter af på alle omkring dig.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Er der nogle regler for renovering af huse?

Når du skal i gang med at renovere din bolig, skal du være opmærksom på flere forskellige parametre. For du har ikke helt frie hænder.

Med det tænker vi især på byggetilladelse. For det kræver det normalt ikke, når du skal i gang med at renovere køkkenet, skifte vinduerne eller få lagt nyt gulv. Dog er det nødvendigt at søge om en byggetilladelse, hvis du har planer om at øge antallet af kvadratmeter eller ønsker at foretage væsentlige arkitektoniske ændringer på den ydre del af huset.

Men, det er ikke kun byggetilladelsen, du skal være opmærksom på. For ændrer du på rumfordelingen, skal du sørge for at ændre boligens BBR-oplysninger. Det er også gældende, hvis du ændrer på, hvordan huset varmes op.

Sidst og ikke mindst skal du også huske at være opmærksom på, om bygningsreglementet overholdes.

Som en lille tilføjelse til ovenstående må du selvfølgelig heller ikke udføre el-installationer eller VVS-arbejde, som kun må udføres af autoriserede.

Så holder du dig blot til ovenstående, kommer du ikke i klemme i forbindelse med ombygningen af dit hus.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Renovering af hus budget – hvad koster det?

Hvad prisen for en renovering af hus koster, kommer helt og holdent an på omfanget. For en renovering kan bestå af mange forskellige elementer såsom:

Efterisolering (op til 2.000 kr. pr. kvadratmeter)
• Udskiftning af køkken (op til 80.000 kr.)
Renovering af badeværelse (Op til 250.000 kr. for et nyt badeværelse)
Nyt tag (op til 2.600 kr. pr. kvadratmeter)
Tilbygninger (op til 30.000 kr. pr. kvadratmeter)

Der er derfor meget stor forskel på, om der er tale om en renovering af et enkelt rum eller en gennemgribende renovering af hele boligen. Skulle der endda være tale om renovering af et enkelt rum såsom badeværelset, kan der også her være stor forskel på, hvad det koster. For beliggenhed og kapacitet hos de enkelte håndværkere har også en del at sige.

Har du det bedst med at vide, hvad netop din renovering af hus specifikt kommer til at koste, kan du altid indhente tilbud på opgaven. Så ved du, hvad du skal budgettere med, inden du sætter projektet i gang. Dertil undgår du også at komme til at sige ja til det første og det bedste tilbud.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Renovering af hus tilbud – sådan får du den bedste pris

Renovering af hus er bestemt ikke billigt. Men, derfor er der ikke nogen grund til at hive for mange penge op af lommen. Der er stor forskel på, hvor meget det koster at renovere et hus afhængigt af, hvilket firma man bruger. Vi anbefaler derfor altid at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer. For det giver dig en unik indsigt i, hvad det koster for netop din renovering. Det er meget almindeligt, at nogle firmaer ligger højere prismæssigt end andre – og er det ikke på grund af tilsvarende højere kvalitet, er der ingen grund til at sige ja til sådan et tilbud.

Du kan indhente tilbud på renovering af hus ved at ringe rundt til samtlige firmaer eller sende dem en mail med relevante og nødvendige oplysninger. Men, det tager tid.

Er din tid meget værdifuld for dig, og vil du helst ikke bruge for meget af den på at ringe og skrive rundt, er der også en anden løsning. Vores tilbudstjeneste. For her behøver du kun udfylde en formular med dine kontaktoplysninger og en fyldestgørende opgavebeskrivelse.

Når du har klikket send, og vi har modtaget din opgave, sender vi den i udbud hos lokale byggefirmaer. Er der nogle, der har ledig kapacitet i kalenderen, vender de tilbage med et tilbud på renovering af hus inden 24 timer.

Nemmere og mere enkelt bliver det ikke at komme i gang med et renoveringsprojekt – til en god pris.

Du behøver dog ikke takke ja til tilbuddet, hvis du selv finder noget, der er bedre eller blot ønsker selv at finde et pålideligt og troværdigt byggefirma.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvor lang tid tager renovering af hus?

  Alt fra en uge til flere måneder alt efter, hvor gennemgribende renoveringen skal være. For er der blot tale om et nyt køkken, tager det som udgangspunkt ikke meget mere end en uge eller 14 dage. Skal der omvendt renoveres fra kælder til kvist, kan du godt regne med, at det bliver en længerevarende proces.

  Kan man selv renovere et hus?

  En renovering af huset er benhårdt arbejde. Du skal kunne rigtig mange ting samt vide en del om håndværksmæssige færdigheder. Er du derfor ikke helt skarp på det, anbefaler vi, at du i stedet lader fagligt dygtige håndværkere tage sig af opgaven. Det sikrer også, at renoveringen er dækket af garanti.

  Hvad koster det at renovere et værelse?

  Der skal tænkes mange forhold ind i renoveringen af et værelse. Derfor er det heller ikke til at sige, hvad det kommer til at koste. For der er stor forskel på prisen afhængigt af, om det er en overfladisk renovering eller en gennemgribende renovering af alt lige fra gulv til loft. Indhent i stedet gerne et tilbud for en specifik pris.

  Hvor meget koster det at totalrenovere et hus?

  Når du kaster dig ud i en totalrenovering af et hus, kan du godt regne med en kvadratmeterpris på 12.000-25.000 kr. inklusive moms. Denne kan naturligvis godt være højere afhængigt af de valgte materialer.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér