Spartling af vægge – Indhent 3 gode tilbud

Er væggene så bulede og ujævne, at en fuldspartling af vægge er umuligt at komme udenom? Så lad os hjælpe med at finde et lokalt og professionelt firma, der kan klare det for dig. Det gør vi ganske gratis og helt uforpligtende.

Hvad er spartling?

Har du nogle vægge, som ikke er pæne? Altså i den forstand at de er bulede eller ujævne, og det derfor er svært at få et pænt resultat ved at male eller tapetsere? Det er meget almindeligt i forbindelse med renovering af lejligheder og gamle huse.

Så står du over for den udfordring, må du først og fremmest i gang med at spartle vægge. Ved spartling bliver der påført spartelmasse over hele væggen i et pænt og jævnt lag, som herefter bliver pudset til med sandpapir.

Det er muligt at spartle vægge og at fuldspartle på egen hånd. Men, det er et krævende og langsommeligt arbejde, som kræver præcision og et godt håndelag for at blive pænt. Af den grund kan det være en god ide at få hjælp fra et professionelt malerfirma. De har gjort det mange gange før og kan derfor garantere et pænt resultat.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Spartling af vælg, loft eller gulv – få hjælp fra et professionelt malerfirma

Mange overflader kan spartles. Men det er ikke alle, der kan spartle. Selvom det virker som en nem opgave, er det at spartle et stort præcisionsarbejde, da spartelmassen skal fordeles i et jævnt lag. Vil du derfor gerne være sikker på, at spartling af væg, spartling af loft eller spartling af gulv går som planlagt – og bliver så pænt som planlagt – kan vi anbefale at alliere dig med et professionelt malerfirma.

Det er en dyrere løsning, ja. Men det kan også blive en dyr fornøjelse, hvis du selv kaster dig ud i fuldspartling uden erfaring. For bliver det ikke pænt, skal det gøres om. Du kan derfor spare dig selv for meget tid og meget besvær ved at bruge en god maler. Der er stor konkurrence på området, hvorfor du kan få hjælp for en ganske fornuftig pris.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til lokale malerfirmaer, der gerne vil give dig en god spartling pris.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Spartling pr m2 pris – sådan får du et godt spartling tilbud

Om du har brug for hjælp til en omgang fuldsparting eller pletspartling, er det en god ide at indhente forskellige tilbud. Der er meget stor forskel på, hvad spartling prisen er fra firma til firma. Vil du derfor gerne så vidt muligt undgå at komme til at sige ja til for dyrt et tilbud, kan du med fordel skrive eller ringe rundt til diverse malerfirmaer.

Der er dog byggeboom i øjeblikket, hvorfor det kan være svært at finde et eller flere malerfirmaer med tid i kalenderen. Af den grund kan det også være meget tidskrævende selv at ringe og skrive rundt.

Vil du gerne undgå at spilde for meget tid i jagten på en god spartling pris, kan du overveje at benytte dig af vores tilbudstjeneste. Den kan du bruge til at komme i kontakt med op til tre lokale malerfirmaer. Kan vi ikke finde frem til nogle lokale firmaer med tid i bogen, sender vi opgaven i udbud hos malerfirmaer, der er så tæt beliggende på dig og din adresse som muligt.

Det tager ikke lang tid at udfylde vores formular. For vi skal kun bruge dine kontaktoplysninger og en opgavebeskrivelse. Den skal gerne være så detaljeret som muligt, så malerfirmaerne er i stand til at udarbejde et konkret spartling tilbud til dig.

Når opgaven er sendt i udbud, hører du fra op til tre malerfirmaer inden for 24 timer. Her er det helt op til dig, om du ønsker at takke ja til tilbuddet eller ej. Det er dig også frit for at forhandle yderligere om spartling tilbuddet i forsøget på en meget skarp pris.

Det hele er ganske gratis og uforpligtende. Du kan til enhver tid benytte dig af tjenesten, hvis du har brug for hjælp fra elektrikere, VVS’ere, totalentreprenører eller tømrere i forbindelse med renovering eller andet.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Bedstebyggepris.dk Logo

  Snyd ikke dig selv for en god spartling pris og et flot resultat

  Spartling er ikke den dyreste opgave, du kan sætte professionelle håndværkere til. Men derfor er der nu heller ikke nogen grund til at snyde dig selv for en rigtig god pris. Der kan potentielt være mange penge at spare på spartling, hvis blot du benytter lidt ekstra tid til at indhente et godt spartling tilbud.

  Du kan roligt benytte dig af vores tjeneste, da vi udelukkende har gode og troværdige firmaer tilknyttet vores service. De vil alle blot gerne vise dig det bedste, de kan.

  Så indhent gerne tilbud i dag og få flotte vægge, gulve eller lofter inden længe.

  FAQ

  Hvad koster en maler i timen 2022?

  Du kan som udgangspunkt regne med en pris på 350-500 kroner i timen ekskl. moms alt efter landsdel og malerfirma. Det er dog penge, der er godt givet ud, da du sparer en del tid og kan være sikker på et flot resultat.

  Hvor meget koster en maler pr kvadratmeter?

  Dette er meget afhængigt af, hvad du ønsker lavet. Du kan dog regne med omkring 150 kroner per kvadratmeter for fuldspartling inkl. løn, materialer og moms.

  Kan man selv spartle vægge?

  Ja, det kan du godt. Spartelmasse er dog ikke nemt at arbejde med. Så har du ikke prøvet det før, anbefaler vi at benytte et professionelt malerfirma til arbejdet. Så er du også sikker på, at det bliver udført med en flot finish.

  Hvor mange gange skal man spartle en væg?

  Når væggen er blevet spartlet og massen er tørret ind, vil den synke en smule. Det kan derfor være nødvendigt at spartle op til to gange. Det er dog vigtigt, at det første lag er helt tørt, inden du spartler anden gang. Får du hjælp fra et professionelt malerfirma, er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

  Hvordan sliber man spartel?

  Når spartelmassen er hærdet igennem, skal væggen slibes med en slibeklods. Der skal ofte bruges sandpapirkorn 100. Slib hele væggen for at opnå en glat og jævn overflade. Det er vigtigt, at det bliver gjort grundigt, så ujævnheder ikke ses gennem malingen eller tapetet.

  Hvilken type spartel til vægge?

  Står du og skal spartle en væg med små eller mindre ujævnheder, skal du bruge en fin eller medium spartelmasse. Dette afhænger af strukturen på væggen. Drejer det sig om større ujævnheder, skal der som regel en grov spartelmasse til.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér