Nedrivning af hus – Få 3 uforpligtende tilbud

Kom godt og billigt i gang med nedrivningen af dit hus med 3 gratis tilbud fra lokale byggefirmaer. Send din opgave i udbud og modtag tilbud inden for bare 24 timer.

Nedrivning af hus – en professionel opgave

Når du tænker på nedrivning, tænker du helt sikkert på en maskine med en kran og en kæmpe kugle for enden af en stærk wire. Sådan er virkeligheden dog ikke, da tilgangen er noget mere professionel og besværlig, da der skal tages en masse miljøhensyn.

Uanset hvad årsagen er til, at du ønsker hjælp til nedrivning af hus, kræver det som udgangspunkt professionel hjælp. For det er faktisk lige så stor og svær en opgave at rive et hus ned, som det er at bygge det. Der er mange parametre, der skal følges til punkt og prikke i processen.

Derfor er det godt, du er landet her. For vi er et professionelt mellemled i samarbejdet med en totalentreprenør. Vi kan derfor hjælpe dig med at skabe kontakten til byggefirmaer med ledighed i kalenderen, så du ikke selv behøver ringe eller skrive rundt til samtlige firmaer, du falder over. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Kan jeg selv stå for nedrivning af hus?

Når du skal i gang med nedrivningen af et gammelt hus for måske at få plads til at bygge drømmehuset, er der flere ting, du som udgangspunkt godt selv kan gå i gang med. Dette er blandt andet ikke bærende vægge eller et gammelt køkken eller badeværelse, hvis elementer du gerne vil gemme til et nyt eller andre gør det selv-projekter.

Det er dog vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i opgaven, så du ikke ender med at skade dig selv eller blive udsat for sundhedsskadelige stoffer. Særligt sidstnævnte skal du være opmærksom på, hvis huset stammer fra før 1980.

Opgaven bør ikke alene gå til professionelle hænder af sikkerhedsmæssige årsager, men også fordi der er en del miljømæssige hensyn at tage. Dertil er der naturligvis også risiko for, at du kan komme til skade og ikke er dækket, hvis dette sker.

En professionel totalentreprenør vil altid udføre arbejdet med hensyn til sikkerhed, konstruktion og miljøfaren – og samtidig have styr på forsikringen.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Nedrivning af hus regler – hvad skal man være opmærksom på?

I forbindelse med nedrivningen af et hus er det først og fremmest nødvendigt at få en byggetilladelse fra den kommune, som huset er beliggende i. Når du har fået den, skal du sørge for at nedrive og igangsætte et nyt byggeri inden for 1 år efter, du har fået tilladelsen. Men du skal ikke bare have tilladelse til at rive ned og bygge nyt.

For du skal blandt andet også sørge for at igangsætte en miljøscreening. Dette kræver kontakt til en virksomhed, der er specialiseret på området. Firmaet skal undersøge bygningen for miljøskadelige stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, PCB og asbest. Bliver disse fundet skal der tages nogle særlige sikkerhedsmæssige forholdsregler for den totalentreprenør, der skal rive huset ned. Derudover skal kommunen naturligvis også have besked. Det er vigtigt, du har helt styr på reglerne på dette område, da du kan blive retsforfulgt, hvis ikke miljøscreeningen og evt. miljøskadeligt affald bliver foretaget korrekt.

Vi anbefaler, at du kontakter kommunen, inden du igangsætter en nedrivning af huset. For de vil kunne fortælle dig de helt specifikke regler, der gælder

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Nedrivning af hus med asbest – hvad har det af betydning for prisen?

Som husejer med en forestående nedrivning er asbest en af de helt store omdrejningspunkter. For selvom det ikke længere bliver brugt, var det desværre meget udbredt i byggerier før 1980’erne.

Det forholder sig også sådan, at bliver der fundet asbest, og ser du derfor ind i en nedrivning af hus med asbest, bliver det en mere bekostelig affære. For er der asbest i tag eller indendørs paneler, skal der tages nogle særlige forholdsregler for nedtagning og bortskaffelse.

Er der et eternittag på huset, og er det fra før 1988, er der en risiko for, at det er fyldt med asbest. Hav det derfor med i budgettet og tankerne, inden du går i gang med nedrivningen, så det ikke kommer som en negativ overraskelse.

Udover asbest skal du også være opmærksom på PCB.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Sådan får du den bedste nedrivning af hus pris

  Prisen for en nedrivning af et hus kan være svær at fastsætte på forhånd – især hvis du ikke har nogen forudgående miljøscreening. Har du dog det, giver det totalentreprenørerne et bedre udgangspunkt for at beregne en god og nøjagtig pris til dig.

  Vil du gerne spare tid på at finde den bedste mulige pris på nedrivningen af et hus? Så kan du med fordel anvende vores tilbudstjeneste. Denne er både gratis og helt uforpligtende og sætter dig blot hurtigt og nemt i kontakt med totalentreprenører, der har tid i kalenderen til at hjælpe dig.

  Du skal blot beskrive, hvad du skal have hjælp til samt uddybe med så mange detaljer som overhovedet muligt. Jo mere præcis en opgavebeskrivelse du kan give, jo nemmere er det for det enkelte firma at vende tilbage med så konkret et tilbud som overhovedet muligt.

  Mangler der nogle oplysninger i din opgavebeskrivelse, vil det enkelte firma vende tilbage med uddybende spørgsmål for herefter at udarbejde et tilbud til dig. Det er derfor meget nemt og enkelt ved brugen af vores tilbudstjeneste – og det sker alt sammen inden for bare 24 timer.

  Husk, du også kan bruge tjenesten til at få tilbud på arbejde udført af elektrikere, malere og VVS’ere, hvis du får brug for dette i forbindelse med opførelsen af et nyt hus.

  Bedstebyggepris.dk Logo

  FAQ

  Hvad koster nedrivningen af et hus?

  Prisen for nedrivningen af et hus på omkring 140 kvadratmeter er cirka 100.000 kroner. Dog kan prisen variere alt efter beliggenhed, størrelse og resultatet af en miljøscreening. Det er dog en gennemsnitlig pris, som du som udgangspunkt godt kan regne med. Indhent dog gerne tilbud, så du får en konkret pris at gå ud fra.

  Kan man selv rive et hus ned?

  Som udgangspunkt kan du ikke selv rive et hus ned. Det kræver en nedrivningstilladelse samt en miljøscreening. Dertil skal du overholde sikkerhed og andre foranstaltninger. Indgå derfor gerne et samarbejde med et professionelt firma, hvis du vil være sikker på, det kommer til at gå korrekt og sikkert til værks.

  Hvordan søger man nedrivningstilladelse?

  Inden du går i gang med nedrivningen – og senest 2 uger før – skal du sende en ansøgning til den kommune, som huset er beliggende i. Heri udfylder du de påkrævede oplysninger, så kommunalbestyrelsen kan igangsætte en undersøgelse af alle forhold for i sidste ende at give dig en tilladelse.

  Kan det betale sig at rive et hus ned?

  Hvis du har købt et håndværkertilbud, eller du opdager, der er mange mangler og måske også benyttet miljøfarlige stoffer, kan det godt betale sig at rive den gamle bolig ned og i stedet bygge et nyt. Det kan i nogle tilfælde godt være en bedre økonomisk løsning.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér