Få billig og professionel hjælp til opsætning og montering af vinduer

Trænger de gamle vinduer til at blive skiftet ud? Eller er du ved at bygge nyt? Undgå at betale for meget for montering og opsætning af vinduer med 3 gratis tilbud fra håndværkere gennem os!

Hold varmen med gode og energirigtige vinduer

Vinduer er der mange af i en bolig. Derfor er der også potentielt mange kilder til varmetab. Det kan du rette op på ved at montere nye vinduer i din bolig. Særligt hvis de er energirigtige og vedligeholdelsesfrie og dermed ikke rådner over tid.

Selvom montering af nye vinduer er en større udskrivning i budgettet, kan de relativt hurtigt tjene sig hjem igen, hvis du på nuværende tidspunkt oplever træk eller generelt varmetab fra dine vinduer. Det løber hurtigt op i mange tusinde kroner i løbet af et år.

Ved at indhente op til 3 tilbud på montering og opsætning af vinduer gennem Bedstebyggepris.dk kan du spare yderligere på monteringen af dem.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få et godt indeklima med montering af nye vinduer

Det er ikke kun varmeregningen, som bliver meget mere positiv at få ind ad døren. Indeklimaet bliver også markant forbedret, når du sætter gang i montering og opsætning af nye vinduer. For når varmen ikke forsvinder ud gennem vinduerne og fugten ligeledes heller ikke får lov til at trænge ind på samme vis, giver det en markant forbedring i indeklimaet.

Den største fordel her er, at du ikke på samme måde kommer til at mærke, at det trækker. Det gør det meget mere behageligt at sidde i stuen og nyde en god film eller at slappe af i hjørnet, mens du lytter til verden udenfor.

Vil du derfor også gerne gøre noget godt for dig selv, kan du med fordel sætte gang i projekt montering og opsætning af vinduer.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Sådan får du den bedste pris på montering og opsætning af vinduer

Vil du gerne have nye vinduer? Men vil du også gerne spare mest muligt, så du ikke udhuler budgettet helt, når de nye vinduer er kommet i? Det kan vi sådan set godt forstå. Der er så absolut heller ikke nogen grund til at give alt for meget for din monteringen af vinduerne, når du kan gøre brug af vores simple og nemme tilbudsservice.

Faktisk tager det kun ganske få minutter for dig at sætte din opgave i udbud. Det er langt kortere tid, end hvad det tager dig at ringe rundt til samtlige håndværkere i dit lokalområde.

Du skal blot udfylde formularen, hvori du beskriver din opgave. Gerne hvor mange vinduer og hvilken vinduestype. Herefter sender vi din opgave i udbud til lokale tømrere og håndværkere, som de næste 24 timer har mulighed for at byde ind med et tilbud eller uddybende spørgsmål.

Vores tilbudstjeneste er udelukkende ment til at sætte dig i kontakt med en eller flere dygtige håndværkere, så du ikke selv behøver bruge en masse ressourcer på det. Det er derfor ikke bindende. Du kan altid takke nej til et tilbud eller selv indhente flere ved at ringe eller skrive rundt.

Vi oplever dog, at mange har glæde af vores service, fordi det er så meget nemmere at komme i kontakt med dygtige håndværkere. Men også fordi det giver en god indsigt i priserne og samtidig sikrer, at der ikke bliver taget overpris.

Har du brug for tilbud på montering af døre eller på arbejde udført af en elektriker, VVS eller maler, kan du også benytte vores service til at indhente tilbud på dette.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster det at skifte vinduer?

  Priserne på udskiftning af vinduer er til at have med at gøre for langt de fleste. For gennemsnitsprisen for et enkelt vindue ligger et sted mellem 2.500 – 3.200 kroner i Jylland, mens det på Sjælland er cirka 1.000 kroner dyrere i gennemsnit. Vil du gerne have udskiftet samtlige vinduer i boligen, er der som regel rabat at hente på hvert enkelt vindue.
  Vil du gerne have en specifik pris på udskiftning af vindue, kan du indhente tre gratis tilbud her.

  Hvor lang tid tager det en tømrer at skifte et vindue?

  Vil du helst ikke fryse derhjemme for længe? Det kommer du heller ikke til, da det generelt ikke tager lang tid at udskifte vinduer. Det går nemlig meget hurtigere, end hvad du med al sandsynlighed går og regner med. Typisk tager det et sted mellem 1-3 dage at skifte vinduer i en hel bolig, mens det tager cirka en eftermiddag at skifte 3 vinduer.
  Tag gerne en snak med den valgte tømrer om det, så du nøje kan planlægge, hvor du skal være, mens det står på.

  Hvad koster nye vinduer i en hel bolig?

  Det er en større udskrivning at skifte vinduer i en hel bolig. Du kan regne med en samlet pris på omkring 60.000-90.000 kroner for udskiftning af samtlige vinduer i boligen samt for montage og afslutning. Prisen er naturligvis afhængig af, hvor mange vinduer der er tale om, hvor store de er, og hvad de hver især koster i indkøb.
  Når du indhenter et gratis tilbud på montering af vinduer gennem os, kan du samtidig bede om en samlet pris for materialer og montage. Så har du en konkret pris at forholde dig til med det samme.

  Hvilke vinduer skal jeg vælge?

  Det er naturligvis ikke helt nemt at svare på, når vi ikke kender til, hvilke vinduestyper der passer bedst til din bolig. Men, vi anbefaler som udgangspunkt, at du investerer i A-mærkede vinduer. Disse giver den bedste isoleringsevne og dermed også den største besparelse på din varmeregning.

  Hvilken vinduesproducent er bedst?

  Der er mange producenter af vinduer at vælge mellem. Derfor forstår vi godt, hvis du ikke ved, hvad du skal vælge. Du kan dog med fordel at gå efter en producent med DVV-mærke. Dette er nemlig en garantiordning, som sikrer at vinduerne lever op til kvalitet, fremstilling og ansvar.

  Hvad er vedligeholdelsesfri vinduer?

  Vinduer i plastik er, hvad man kalder for vedligeholdelsesfrie vinduer. Det betyder, at de kan vaskes i rengøringsmidler og lunkent vand og ikke kræver anden vedligeholdelse for at forlænge levetiden. De kan typisk holde i 30-40 år, inden de skal skiftes. I den tid skal du ikke male eller lave anden tidskrævende vedligehold.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér