Få den bedste pris på montering af dør

Spar penge og tid ved at sende din opgave ind til os. Så sender vi opgaven i udbud og finder op til tre tømrere nær dig, der gerne vil give et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at montere og opsætte din nye dør.

Døren er det første, du møder ved din bolig

Uanset om du ønsker at montere og opsætte en ny dør i din bolig eller måske i et skur, er det meget vigtigt, at døren passer og ikke mindst, at den matcher bygningens stil. Døren er noget af det første, man møder ved enhver bolig, skur eller anden bygning. Derfor er det også vigtigt, at den passer til, så det ikke kommer til at se helt forkert eller skævt ud.

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til valget af en ny dør. For der er døre i træ, glasfiber, stål og andre materialer. Dertil kommer designet, som kan være med eller uden glas, dobbelt eller single, fransk eller dansk og meget mere. Det er lige til at blive rundtosset af.

Mindre rundtosset kan du dog ende med at blive ved at vælge en dygtig fagmand til montering og opsætning af dør. For han vil ikke bare kunne hjælpe dig med at udskifte døren – han vil også kunne give sit besyv med på kvalitet og andre detaljer, der har betydning for, hvordan resultatet i sidste ende bliver.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

En god dør og korrekt opsætning sparer dig for mange varmekroner

En dør er ikke bare et indgangsparti til din bolig. Det er også den, der lukker dig indenfor og lukker resten af verden ude. Med det mener vi, at døren også har stor betydning for, hvor koldt eller varmt der er i din bolig – og dermed også hvor meget du forbruger i varme.

Ved at vælge den rette dør samt få hjælp til montering og opsætning, kan du på sigt spare en del penge på varmeregningen, fordi du undgår kuldebroer og får mest muligt ud af den isolerende effekt, som døren har.

Selvom du selvfølgelig også kan spare penge på selv at montere og opsætte døren, får du med vores hjælp en fagmand til den bedste mulige pris. På ganske få minutter kan du sende din opgave i udbud og ellers fortsætte med dagens opgaver. Efter blot 24 timer vil du have modtaget op til 3 gratis tilbud på montering af dør fra tømrere i nærheden af dig.

Om du siger ja eller nej til de forskellige tilbud, er helt op til dig.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Spar tid på opkald og få tilbud fra pålidelige tømrere

Der er ingen grund til, at du selv skal bruge en masse sparsom tid på at ringe rundt til samtlige tømrere i dit lokalområde. For mange af dem har med al sandsynlighed alligevel ikke tid i kalenderen – og har de, ligger det ofte langt ude i fremtiden. Det ved vi, at du ikke kan vente på!

Brug derfor gerne vores gratis og uforpligtende tilbudsservice, så du kan få en effektiv, billig og pålidelig tømrer til at hjælpe dig med montering af dør. Det tager kun ganske få minutter – og når du får et tilbud, er du altid velkommen til at tjekke anmeldelser eller lave andre baggrundstjek, hvis du har brug for dette for at tage en beslutning.

De tømrere der melder tilbage på din opgave, har alle tid i kalenderen til at hjælpe dig. Vil du gerne være helt sikker, kan du også med fordel angive i opgavebeskrivelsen, hvornår du senest ønsker opgaven fuldført.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster det at få sat en dør i?

  Som med alt andet håndværk er der stor forskel på priserne. Når det kommer til døre, er der især også forskel på, om du ønsker montering og opsætning af udvendige døre eller indvendige døre. En yderdør kan nemlig koste alt fra 7.000 til 20.000 kroner med montering og opsætning, mens indvendige døre som regel er noget billigere.
  For at få en specifik pris på monteringen og opsætningen af netop din dør, anbefaler vi, at du kontakter en fagmand. Så kan du få en pris nu og her.

  Hvor lang tid tager det at skifte en dør?

  Montering og opsætning af en ny dør enten ude eller inde, tager som regel ikke meget mere end en formiddag eller eftermiddag. Igen kommer det selvfølgelig også an på, om murhullet er i orden, og der er alle de materialer, som skal bruges.
  Men som udgangspunkt tager det ikke mere end nogle ganske få timer for en professionel fagmand at skifte en dør for dig.
  Det kan du sagtens spørge om, samtidig med at du bestiller et tilbud på udskiftning af dør.

  Hvordan sætter man en dør op?

  Der skal naturligvis de rette materialer og værktøj til, for at du kan sætte en dør op. Det er en længere proces med flere tekniske detaljer, der skal være på plads for, at det hele går op i en højere enhed. Der findes mange forskellige guides på nettet, hvis du gerne vil kaste dig ud i det selv.
  Er du stadig usikker efter dette, kan du med fordel indhente et tilbud på montering og opsætning af dør gratis hos os. Så kan vi godt garantere, at du kun behøver afsætte en formiddag eller eftermiddag sammen med en håndværker.

  Hvordan monterer man en indvendig dør?

  Skal du blot skifte selve døren og ikke lave nyt murhul eller skifte karme og gerigter, skal du blot bruge en flad skruetrækker. Denne skal ind under låsetappen på hængslet. Samtidig med dette skal du trække døren til dig. Når du gør det, løsner den gamle dør sig, hvorefter du nemt kan indsætte den nye dør.
  Få dog gerne hjælp, hvis du skal udskifte karme, gerigter og måske endda også gerne vil lave et større murhul til en større dør. For det kræver håndværksmæssig snilde at udføre det korrekt.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér