Få 3 gratis fra dygtige malermestre

Flot og vedudført malerarbejde får din bolig til at stråle. Sammen med en dygtig malermester slipper du selv for at klargøre arbejdet – og så kan du være sikker på, at resultatet er helt i top. Vi hjælper dig med at finde en god malermester til en skarp pris.

Slip for besværet med en dygtig malermester

Du har helt sikkert før prøvet at svinge med malerpenslen. Det har helt sikkert også været hyggeligt – lige indtil du skal give det anden gang. For det er et stort arbejde at gå i gang med at male. Særligt når det ikke kun er væggene eller et lille område i boligen, det drejer sig om.

At male boligen kræver heller ikke kun en malerpensel og noget godt maling. Det kræver også, at du sætter tid af til rengøring og afdækning. Det i sig selv kan godt tage en eftermiddag, da overfladerne også skal være tørre igen, inden du kan igangsætte malerarbejdet.

Når du går i gang med malerarbejdet, skal du tilmed være opmærksom på, at malingen ikke løber, og at du ikke kommer til at lave såkaldte helligdage.

Det er derfor ganske besværligt og meget omstændigt. Men sammen med en professionel malermester, der har prøvet det mange gange før, bliver det så let som en leg at lysne boligen op eller gøre værelset mere personligt.

Når først du sætter en dygtig og kompetent malermester på sagen, finder du også ud af, at det er meget nemmere og hurtigere at få vedkommende til det. Det tager ikke ham eller hende mange øjeblikke at gøre klar – ligesom malerarbejdet i sig selv kun tager en brøkdel af den tid, det ville tage for dig.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Skynd dig at bruge håndværkerfradrag for arbejde udført af en malermester

Har du haft en maler forbi tidligere i 2021, eller når du det lige på falderebet inden april 2022, hvor det udfases, kan du gøre brug af håndværkerfradraget for nogle typer af maleropgaver. Det gælder for maling af vinduesrammer udvendigt, maling af ydervægge og maling af døre udvendigt.

Men der er ikke længere noget håndværkerfradrag at få efter april 2022. Så skynd dig at få hevet et tilbud hjem fra en malermester, så du kan spare så meget som muligt på arbejdet.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvad koster en malermester i timen?

Der er stor forskel på, hvad en malermester koster i timen. For der er forskel på, hvad de tager for de enkelte opgaver, da nogle er mere omstændige end andre. Dertil er der også forskel på, hvor i landet malermesteren kommer fra. For det er typisk billigere at få udført malerarbejde i Jylland end det er i København.

Du kan derfor med fordel gøre dig selv den tjeneste at indhente op til 3 tilbud på malerarbejde udført af en malermester. Det siger vi ikke kun, fordi vi tilbyder denne service helt gratis – men også fordi det kan spare dig for ret mange penge på din maleropgave. Der kan sagtens være et par tusinde kroners forskel på opgaven alt efter, hvor stor den er, og hvilke malerfirmaer du spørger.

Det vil være ærgerligt at finde ud af, at du kan få samme arbejde og kvalitet udført for en meget lavere pris. Så brug gerne god tid på at finde ud af, hvad netop din opgave koster at få udført af en dygtig malermester.

Det betaler sig. Både nu og ved senere malerprojekter.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Inviter malermesteren på en besigtigelse for at få det rette maler tilbud

Når du indhenter et eller flere tilbud fra en malermester, er det en god ide at få vedkommende på besøg til en besigtigelse. For selvom du giver malermesteren en god beskrivelse af opgaven, er det nemmere at komme med en specifik pris, når der er blevet set på opgaven.

For ved et maler tilbud er det for malermesteren rart at kunne se og mærke de overflader, der skal males. Det gør det nemmere at vide, hvor meget forarbejde, der skal til. Men det gør det også nemmere at vejlede og rådgive omkring valg af maling.

Jo mere grundig en malermester du får fat i, jo bedre er det for det endelige resultat. Tag derfor gerne endelig imod forslaget, hvis malermesteren gerne vil komme forbi, inden han eller hun giver et endeligt maler tilbud.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Bedstebyggepris.dk Logo

  Vælg en malermester med fokus på materialer i høj kvalitet


  En billig maler er rart for pengepungen. Det er en lav maler pris også. Men, det er ikke nødvendigvis det bedste for resultatet og dermed også dine vægge, paneler eller lofter. For selvom nogle malermestre formår at holde en høj kvalitet trods en billig pris, er det langt fra alle, hvor det forholder sig sådan.

  Hav derfor gerne fokus på at finde en maler og malermester, hvor det er kvaliteten og materialerne, der er i fokus. Det er bedre end udelukkende at have fokus på prisen. For når du har fundet en maler, der går op i at anvende den bedste maling og de bedste pensler, skal du også nok få en rigtig god pris efterfølgende.

  Husk også på, at jo bedre en kvalitet der bliver malet med, jo længere holder det også. Det sparer dig på sigt også for flere penge, fordi du dermed ikke behøver male så ofte.
  Fokus på kvalitet er også, hvad der er fokus på hos langt størstedelen af de malermestre, der er tilknyttet vores tilbudsservice. Så du kan trygt og roligt indhente tilbud på malerarbejde gennem os. Det er gratis og uforpligtende. Så du er i din frie ret til selv at vælge, om du ønsker at takke ja til et tilbud eller ej!

  Det kan du også ganske roligt, hvis du på et tidspunkt har brug for en elektriker, VVS’er, tømrer eller totalentreprenør. For dem hjælper vi også med at indhente gratis og uforpligtende tilbud fra.

  FAQ

  Hvad koster en maler pr m2?

  Maling af vægge som er det typiske malerarbejde for mange, ligger et sted mellem 75 og 200 kroner pr. m2. Det kommer an på, hvor mange lag og forarbejde der skal til. Prisen kan være en anden for paneler og lofter. Så indhent gerne et tilbud for en specifik pris.

  Hvor meget koster det at få malet en lejlighed?

  Du kan forvente en pris for en maler til en lejlighed for 110-170 DKK inkl. moms pr. kvadratmeter. Det er meget almindeligt, at det koster 10.000-13.000 kroner at male en lejlighed på omkring 70 kvadratmeter. Dette gælder alt lige fra vægge og lofter til paneler og karme.

  Hvad koster det at få malet et hus udvendigt?

  Du kan regne med en pris på 150-210 kroner per kvadratmeter. Derfor vil et hus på 100-120 kvadratmeter koste omkring 13.000-21.000 kroner at få malet. Du kan være heldig at få en skarpere pris ved at indhente et tilbud på malerarbejdet.

  Hvad kan en maler hjælpe med?

  En maler hjælper ikke kun med at male indvendige flader. En maler kan også spartle, opsætte filt, opsætte tapet og ikke mindst reparere facaden eller male gavlen. En maler påtager sig mange forskellige typer af opgaver.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér