Få 3 maler tilbud og spar penge

En nymalet bolig lysner op og gør din bolig eller erhvervslokaler meget mere indbydende. Med hjælp fra os kan du finde frem til de bedste malerfirmaer i dit område og samtidig spare penge.

Hvorfor bruge et professionelt malerfirma?

Du har sikkert før stået med både malerpensel og malerspand i hænderne og tænkt, at du sagtens selv kunne male hele stuen eller give loftet en overhaling. Langt de fleste kan da også sagtens selv finde ud af at male. Men det er bare ikke lige så godt, som når et professionelt firma tager sig af det. For det er et stort arbejde.

Først og fremmest skal alt dækkes af, så der ikke klattes maling på gulvet eller møblerne. Derudover kan du ikke bare vælge den første og den bedste maling, da denne helst også skal være af en god kvalitet for både at være dækkende og ikke mindst holde i mere end bare et eller to år.

Maling er på mange måder et stort og meget omstændigt arbejde – især hvis der er tale om mere end én væg eller et enkelt rum. Med en professionel maler kommer arbejdet til at føles meget lettere, ligesom det kommer til at se langt flottere og mere professionelt ud, fordi den rette maling og det rette udstyr bliver anvendt.

Den bedste og største fordel ved at gøre brug af en professionel maler er dog, at du ved eventuelle malerfejl altid vil kunne kontakte malerfirmaet og få dem til at udbedre fejlen for egen regning. Dette vil ikke være en mulighed, hvis du selv står for opgaven. Med andre ord er det en god sikkerhed at have med.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvad kan en maler hjælpe med?

En maler kan ikke bare hjælpe dig med at lysne væggene eller gøre noget ved de mørke lofter. Der er mange typer af arbejdsopgaver, som en maler tager sig af. Både inde som ude.

Du kan blandt andet få hjælp til:

• Spartling af vægge
• Tapetsering af vægge
• Maling af vægge, karme, lofter og paneler
• Opsætning af stuk eller filt
• Maling af facade og gavl
• Malerarbejde i forbindelse med vandskade eller svampeangreb

En maler kan derfor hjælpe dig med et væld af opgaver, der har med maling eller klargøring af det at gøre. Det kan også være hjælp efter en skade på væggen forårsaget af din hvalp eller dine børn. Her vil maleren kunne spartle væggen op igen for derefter at tapetsere eller male væggen igen, så det nærmest ikke kan ses.

Brug gerne vores tilbudsservice til at komme i kontakt med en maler og få et tilbud på malerarbejde, som du har brug for lige nu og her eller på et senere tidspunkt.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Lad maleren komme på besøg i forbindelse med et tilbud

Om du gør brug af muligheden for at indhente et godt malertilbud gennem vores tilbudsservice eller ej, er det altid en god ide at lade vedkommende komme på besøg for at besigtige opgaven. Det giver ikke bare maleren mulighed for at komme med et konkret maling tilbud. Det giver også maleren mulighed for at undersøge fladerne, så der kan benyttes de rette materialer, udstyr og maling.

En besigtigelse af opgaven i forbindelse med et maler tilbud er også en god måde at møde maleren på og få en fornemmelse af kvaliteten af arbejdet. Det kan gøre dig langt mere tryg i valget af maler, og om det skal være vedkommende, der skal udføre det for dig.

Du kan også først få et maler tilbud gennem vores service og herefter få udført en besigtigelse af opgaven, inden du takker endeligt ja. Det er dig helt frit for i hvilken rækkefølge, du ønsker at gøre det.

Tilbud malerarbejde – sådan får du en god maler pris

Der er mange malere om buddet. Af denne grund kan vi godt forstå, hvis det kan være lidt en uoverskuelig opgave at komme i gang med at finde en god maler til en god pris ikke mindst. Vi anbefaler som udgangspunkt at indhente så mange tilbud som overhovedet muligt for at få et indblik i, hvad maler prisen er i netop dit område.

Har du dog ikke en masse tid til rådighed, eller kan du ikke lige overskue at skulle skrive og ringe rundt til en masse malere i området, kan du blot benytte dig af vores tilbudsservice. Det er nemt, enkelt, hurtigt og helt uforpligtende. Det kræver ikke andet af dig end at udfylde felterne med dine kontaktoplysninger og skrive en fyldestgørende opgavebeskrivelse og altså, hvad du konkret ønsker et maler tilbud eller en god maler pris på.

Inden for bare 24 timer vender op til 3 malerfirmaer tilbage med en pris på, hvad det vil koste at få dem til at udføre din opgave. Det er dig helt frit for, om du ønsker at takke ja til de tilbud, der bliver sendt til dig – og også om du ønsker at forhandle yderligere.

Om du får et tilfredsstillende maler tilbud eller ej, giver det dig under alle omstændigheder et unikt indblik i prisniveauet blandt malerfirmaerne i dit område. Dette kan du benytte til at undgå at komme til at sige ja til tilbud, der er for dyre.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Bedstebyggepris.dk Logo

  Hvordan vælger man en god maler?

  Som i alle brancher findes der både fagligt dygtige malere og malere, hvor kvalitet og effektivitet betyder mindre. Du har sikkert hørt skrækhistorier fra venner og familie – og det kan vi også godt forstå, at du gerne vil undgå.

  Som udgangspunkt kan du derfor starte med at undersøge for anmeldelser på internettet og sociale medier. Disse er som regel en god indikator for, hvad du kan forvente dig af serviceniveauet og ikke mindst kvaliteten af arbejdet.

  Hertil er det også en god indikator at tjekke deres hjemmeside. Er der gjort en del ud af det – også med at forklare om kvaliteten og brugen af deres udstyr – kan du som udgangspunkt være tryg i, at det er et godt malerfirma.

  Vi garanterer også, at de tilknyttede firmaer hos os alle er fagligt dygtige og kompetente. Vi går højt op i at sikre, at du og andre er tilfredse med kvaliteten af det arbejde, som bliver udført af de firmaer, der er tilknyttet hos os. Du kan derfor roligt benytte dig af vores tilbudsservice.

  Det kan du også, hvis du foruden en god maler pris også gerne vil finde en god pris på totalentreprise, VVS-, tømrer- eller elektrikerarbejde.

  FAQ

  Hvad koster en maler i timen?

  Du kan som regel regne med en pris på mellem 250 og 500 kroner i timen excl. moms. Prisen er typisk afhængig af beliggenhed.

  Kan man få håndværkerfradrag for malerarbejde?

  Som en del af finansloven 2022 er det ikke længere muligt at få skattefradrag for at få malet facaden. Fra den 01. april 2022 bliver håndværkerfradraget udfaset. Så få det brugt inden da, hvis du gerne vil spare lidt efter på malerarbejde.

  Hvad skal man gøre klar, inden maleren kommer?

  Inden maleren kommer, er det en god ide at klargøre det område eller de rum, der skal males. De skal være ryddet og så vidt muligt rengjort. Så er det nemt for maleren at få dækket af og komme i gang med at male.

  Kan man spare penge på selv at dække af?

  Det er en mulighed, at du kan spare lidt i arbejdsløn og materialer ved selv at få dækket af for maleren. Udfordringen er dog, at det kræver, at du ved, hvordan det gøres korrekt – og hvad maleren forventer. Tag derfor gerne en snak med vedkommende for at se, om det giver mening for begge parter.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér