Indhent tilbud på loftisolering

Vil du gerne energiforbedre din bolig? Og spare penge på varmen? Så indhent gerne op til 3 tilbud helt gratis på loftisolering hos lokale håndværkere gennem os.

Hvorfor er det fornuftigt at loftisolere?

Loftisolering er vigtigt i din bolig, hvis du gerne vil have et godt indeklima og ikke mindst spare på varmebudgettet. For varme stiger opad. Derfor er det meget vigtigt med god loftisolering i din bolig, så du undgår, at varmen stiger op og ud gennem loftet. Så snart du derfor får udført efterisolering af loftet, vil du kunne mærke det med det samme – både på indeklimaet men i særdeleshed også på varmeregningen.

Fordelen ved at sætte gang i loftisolering er, at det udover at give dig en mere komfortabel bolig, også tjener sig hjem igen i løbet af ganske kort tid. Så til trods for at det er noget af det dyreste arbejde at udføre, når det kommer til isolering, vil pengene tjene sig så hurtigt hjem igen, at det opvejer det.

God loftisolering nedsætter ofte energiforbruget med helt op til en tredjedel. Kan du samtidig også indhente en god loftisolering pris, vil du kunne få meget ud af det økonomisk.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvordan foretages loftisolering?

Det er et større arbejde, der bør foretages af en håndværker med solid erfaring og viden på området. Arbejdet foretages ved, at der lægges et lag af isoleringsmateriale over loftrummene eller på loftet. Til det benyttes der enten papirisolering, som blæses ind, eller mineraluld såsom Rockwool.

Papirisolering er især en type af isolering, som vinder mere og mere frem blandt boligejere. For grundet teknikken kan der isoleres i selv de mest trange rum eller i områder på loftet, som ikke er nemt at komme til. Det vil derfor i nogle tilfælde være en langt mere effektiv isolering sammenlignet med mineraluld. Simpelthen fordi det kan blæses ind steder, hvor det kan være svært at lægge Rockwool eller andre typer mineraluld.

Hvor meget isolering der er påkrævet, kan du tage en snak med den valgte tømrer om. For der er minimumskrav omkring loftisolering i bygningsreglementet. Dog skal der helst gerne overholdes den minimumstykkelse, som fremgår af bygningsklasse 2020 for lavenergi-byggeri. Denne er 455 mm på lofter, hvilket er en del mere end de 260 mm, der fremgår i bygningsklasse 2015 for almindeligt byggeri.

Dette er dog meget nemmere at tage en snak om med din tømrer.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Isolering af loft pris – sådan sparer du flest penge

Vil du gerne i gang med at isolere loftet? Men vil du også gerne spare flest mulige penge? Så er det en god ide at indhente loftisolering tilbud fra flere tømrerfirmaer. Det er en god ide at gøre, da du dermed undgår at få sagt ja til et tilbud, der ligger langt over gennemsnitsprisen i dit lokalområde.

Der er ingen grund til at give for meget for loftisolering. Vil du gerne gøre det så nemt for dig selv som overhovedet muligt, anbefaler vi derfor, at du benytter vores service til at indhente 3 gratis tilbud på loftisolering helt gratis. Det tager ikke mere end to minutter, og at du udfylder en formular med en opgavebeskrivelse. Så sender vi opgaven og detaljerne i udbud – og under 24 timer efter modtager du op til 3 tilbud fra lokale håndværkere.

Tilbuddene er ikke bindende, så du har altid mulighed for at takke nej, hvis ikke det er interessant.

Du kan trygt stole på de tømrere, der kontakter dig, da vi går højt op i udelukkende at have gode og pålidelige firmaer tilknyttet vores tilbudsservice.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Husk tilskud til loftisolering

Det er ikke billigt at få lavet. Men, der er rent faktisk muligt at få et tilskud til loftisoleringen. Det kan lade sig gøre gennem et energitilskud og til dels gennem håndværkerfradraget.

Hvor meget du kan få i energitilskud, afhænger af den besparelse i kW, som loftisoleringen giver. Langt de fleste isoleringsfirmaer eller tømrerfirmaer foretager ansøgningen til tilskuddet for dig og indregner det således også i tilbuddet.

Ønsker du at få håndværkerfradraget, er det noget, du selv skal stå for i forbindelse med selvangivelsen. Du kan dog først få fradraget, når arbejdet er udført, da det kræver en regning, hvorpå timelønnen er udspecificeret. For det er kun af timelønnen, at du kan få fradraget. Til gengæld er der en del penge at spare, hvis du vælger at benytte dig af det.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster det at få isoleret loft?

  Skal du have lavet helt ny loftisolering med ny dampspær vil prisen for dette gennemsnitligt være 2 DKK per mm med alt inklusive. Det vil derfor være 20.000 DKK, hvis der er tale om et loftareal på 50 m2 med 200 mm isolering. Dette er med løn til en tømrer. Indhent gerne flere forskellige tilbud, så du får en reel ide om prisniveauet.

  Hvor mange penge sparer man ved efterisolering?

  Når du efterisolerer loftet, kan du ikke beregne, at dobbelt så meget isolering, giver dobbelt op i besparelse på varmeomkostninger. Er der dog ikke store mangler i isoleringen, vil det kunne mærkes med flere tusinde kroner på årlig basis.

  Hvor længe holder Rockwool?

  Overvejer du at loftisolere ved brug af Rockwool? Det er et af de mest anvendte materialer til isolering, fordi det er så robust et materiale. Det holder i hele boligens levetid og holder samme ydeevne. Du kan derfor regne med samme ydeevne om f.eks. 40 år. Det er også, hvad der gør Rockwool til så attraktivt et valg.

  Kan man selv isolere loft?

  Du kan i princippet godt selv lægge loftisolering. Dog kan det i langt de fleste tilfælde anbefales at hyre en professionel tømrer til opgaven, da du dermed også er sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér