Få 3 gratis tilbud på køkkenrenovering

Drømmer du om at opgradere dit køkken? Eller måske gøre det mere personligt? Uanset drømme kan du få en god køkkenrenovering pris hos os med 3 gratis tilbud.

Køkkenrenovering – få køkkenet til at føles som nyt

Er dit nuværende køkken blevet alt for slidt? Eller trænger det ganske enkelt bare til en opgradering, så det passer æstetisk bedre ind? Heldigvis for dig, er der mange forskellige knapper, du kan skrue på, når det kommer til en køkkenrenovering. For der skal faktisk ikke særligt mange midler til, før du opnår en stor effekt. Bare det at skifte bordpladen og køkkenlågerne kan gøre en verden til forskel for et køkken af ældre dato.

En køkkenrenovering er generelt også billigere end et helt nyt køkken. For i princippet behøver du ikke nye materialer eller at tage hele køkkenet ud i forbindelse med renoveringen.

Vil du gerne være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og at du får det ønskede resultat ud af renoveringen, kan du med fordel indhente flere tilbud fra forskellige tømrere. En køkkenrenovering kan sagtens gøres selv – men har du ikke håndelaget for det, eller er du ikke så god til den fine finish, er det fornuftigt at alliere dig med en tømrer.

Det behøver ikke koste en masse ekstra penge at få en professionel til det. Du kan især undgå en stor udskrivning ved at få 3 tilbud på køkkenrenovering fra forskellige tømrere. Det giver dig en realistisk ide om prisniveauet – og så undgår du at betale for meget for renoveringen.

Husk, at vi har tømrere fra hele landet, der venter på at give dig 3 gratis tilbud på tømrerarbejde. Så uanset om du søger en tømrer til renovering på Sjælland eller en tømrer til gulvlægning i Jylland, kan du få det gennem os. Ganske gratis og uforpligtende – og altid inden for 24 timer.

Har du brug for 3 tilbud inden for andre brancher, kan du se nærmere under elektriker, totalentreprise, maler og VVS. Altså kan du finde et godt tilbud på alle former for håndværkere, hvis du har brug for flere faggrupper til et projekt.

Det er nemt og hurtigt.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du en god køkkenrenovering pris

Hos Bedstebyggepris.dk vil vi meget gerne bygge bro mellem håndværkere og kunderne og især sikre dig en realistisk og fair pris for den køkkenrenovering, du gerne vil have udført. Vi tilbyder derfor, at du kan benytte vores tilbudsservice helt gratis til at finde en god køkkenrenovering pris.

Det eneste du skal gøre er, at:

• Udfylde kontaktformularen med detaljer omkring opgaven
• Klikke på send
• Vente i op til 24 timer

Vi sørger for at sende din opgave i udbud hos lokale tømrerfirmaer. Er der nogle af disse, der har tid i kalenderen, vender de tilbage inden for 24 timer med en god køkkenrenovering pris til dig. Det kan også sagtens være, at firmaet gerne vil have flere informationer eller give dig et kald, inden de kan komme med en helt specifik pris på, hvad det skal koste at udføre din køkkenrenovering.

Når du modtager et tilbud på køkkenrenovering, er du ikke forpligtet til at sige ja. Det er en ganske uforpligtende service, som blot skal gøre det nemt at sætte dig i forbindelse med dygtige håndværkere.

Renovering af køkkenet gør dig gladere og øger værdien på huset

Selvom det koster mange penge at udføre en køkkenrenovering, er det penge, der er godt givet ud på både kort og lang sigt. For det første giver det dig en øget brugsglæde af dit køkken, fordi du får implementeret løsninger og en æstetik, som du længe har drømt om.

Derudover giver et opdateret køkken i god kvalitet også en øget værdi på boligen. Køkkenet er en meget central del af hjemmet – og derfor har det også stor betydning for både mægler og interesserede køber, hvordan det ser ud og fungerer i praksis.

Er du desuden ikke sikker på, om din bolig forbliver den sidste i dit liv, kan det også bedre betale sig for dig at få udført en køkkenrenovering end et nyt køkken. For der er altid noget, som nye ejere af boligen vil synes ikke passer ind i deres stil eller måde at bruge køkkenet på.

Så renover endeligt køkkenet for et overskueligt budget og få en masse fornyet glæde ind i din hverdag.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster en køkkenrenovering? Hvad koster en køkkenrenovering?

  Prisen på en køkkenrenovering afhænger af, hvor meget der skal laves. For der er meget stor forskel på, hvad en køkkenrenovering med udskiftning af bordplade og køkkenlåger koster kontra hvad maling af køkkenlåger, ny bordplade og nyt gulv f.eks. koster. Dertil kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker i dit renoverede køkken.
  Det er heller ikke til at komme udenom, at en meget afgørende faktor for en køkkenrenovering pris er håndværkeren. For timeprisen varierer meget fra håndværker til håndværker.
  Så ønsker du et retvisende eller mere specifikt billede af, hvad en køkkenrenovering pris løber op i, bør du indhente 3 gratis tilbud. Så er du i hvert fald sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget – også hvis du ikke finder det rette firma gennem os til opgaven.

  Kan man skifte køkkenlåger?

  Ja. Du kan sagtens skifte køkkenlåger i dit køkken som en del af renoveringen, hvis de trænger. En udskiftning af køkkenlåger vil skabe en stor forandring i køkkenet. Især hvis du vælger de nye i en anden nuance eller materiale.
  Er de egnet til det, kan du også vælge at slibe dem ned, male dem i anden nuance og sætte et nyt greb på. Dette er billigere end nye køkkenlåger og skaber mindst lige så stor en forandring i dit køkken.

  Hvad koster det at skifte låger i køkkenet?

  Er du god i din research, kan du skifte køkkenlåger for en pris helt ned til 100 kroner stykket. Ønsker du dog køkkenlåger af en højere kvalitet eller i et helt særligt materiale, kan du også få køkkenlåger, der koster helt op til 1.100 kroner stykket eller mere afhængigt af producent og mærke.
  Udskiftning af køkkenlåger kan derfor blive alt lige fra en billig til en dyrere fornøjelse alt efter din smag og dine ønsker til udseendet.

  Hvor lang tid tager det at renovere et køkken?

  Mange køkkenrenoveringer kan gøres på 1-2 dage afhængigt af omfanget. Skal der blot skiftes køkkenlåger og måske en bordplade, tager det ikke meget mere end en dags arbejde. Skal der dog slibes og males først, tager det naturligvis længere tid.
  Langt de fleste køkkenrenoveringer er dog overstået på ganske få dage.
  Hvor lang tid det tager, kan du spørge forskellige tømrere om, når du alligevel er i gang med at finde den bedste køkkenrenovering pris.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér