Gulvvarme – Få lagt billig gulvvarme med 3 gratis tilbud

Vil du gerne have varme fødder året rundt? Få vores hjælp til at finde en dygtig håndværker, der kan hjælpe dig med at lægge gulvvarme i boligen. Det er gratis og tager kun få minutter!

Bedstebyggepris.dk Logo

El-gulvvarme eller vandbåret gulvvarme? Hvad skal du vælge?

Når det kommer til at få lagt gulvvarme, kan du vælge mellem to forskellige typer – den eldrevne og den vandbårne gulvvarme. Men er du ikke helt sikker på, hvilken af de to typer, du skal vælge? Så læs med videre herunder.

El-gulvvarme

El-gulvvarme består af et net med elektriske tråde, der bliver varme, når strømmen løber igennem. Det er en type af gulvvarme, der egner sig rigtig godt til et betongulv. Men, det kan også med fordel lægges under et trægulv, hvis det er, hvad du har i boligen. Trådene rulles ud med den måtte, de er fæstnet til.

Når du vælger el gulvvarme, skal du være opmærksom på, at el ikke må være den primære opvarmningskilde i et hus, som er beliggende i et område, der er forsynet med gas eller fjernvarme. Der er naturligvis undtagelser til reglen, som du kan dykke dybere ned i.

Ulempen ved el-gulvvarme er, at det er dyrere i drift sammenlignet med vandbaseret gulvvarme. Det gode ved denne type af gulvvarme er dog, at det kan lægges på et eksisterende gulv og meget hurtigt bliver varmt.

Det koster omkring 1000-1500 kroner per kvadratmeter med hjælp fra en dygtig elektriker at få lagt el-gulvvarme.

Vandbaseret gulvvarme

Vandbaseret gulvvarme leder varmt vand igennem rør. Disse består enten af plast, kobber eller stål og bliver tilsluttes centralvarmen i din bolig. Inden det bliver tilsluttet, bliver det støbt i gulvet eller lagt under gulvet alt efter gulvtype. Gulvet skal derfor under alle omstændigheder brækkes op, hvorfor det kan være en god ide at få i forbindelse med en renovering og udskiftning af gulvet.
Vandbaseret gulvvarme er en anelse dyrere at installere, men er en meget miljøvenlig løsning. Husk dog at det kræver en autoriseret VVS-installatør at tilslutte slangerne til varmeanlægget. Du må ikke gøre det selv.
Det koster omkring 2000 kroner per kvadratmeter at få hjælp fra en kompetent håndværker til det. Dette vil dog være inkluderet prisen for at bryde gulvet op.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Kan man selv lægge gulvvarme?

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at lægge gulvvarme. Du må godt udføre dele af det selv og kan gøre det, hvis du har den snilde og viden, der skal til for at gøre det. Det er dog et omstændigt arbejde. Derfor er det som regel et rigtig godt udgangspunkt at finde en fagmand i stedet. Så er du også fri for selv at skulle bryde gulvet op, hvis det er nødvendigt i forbindelse med det.

Har du ikke de nødvendige evner til at kunne lægge det, kan der være penge at spare ved at bruge en fagmand, fordi du undgår fejl eller helt at ødelægge gulvet. Er der tale om et større areal, der skal have lagt gulvvarme, vil du typisk også kunne få rabat.
Kan du selv gøre gulvet klar til at få installeret og monteret gulvvarme, er det en klar fordel. For her kan der være mange penge at spare. Særligt i forbindelse med vandbaseret gulvvarme, hvor det er nødvendigt at bryde gulvet op for at lægge det.
Brug gerne vores tilbudsservice til at finde en dygtig og kompetent fagmand til at hjælpe dig. Så er der ikke lang tid til, at du kan stå ud af sengen og komme i gang med dagen med dejligt varme fødder.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du en god gulvvarme pris

Gulvvarme er en rigtig god investering i din bolig. Særligt hvis gulvene har tendens til at blive kolde i vinterhalvåret. For ikke at komme til at bruge for mange penge på en håndværkerregning i forbindelse med installationen af det, anbefaler vi, at du indhenter som minimum 3 tilbud på gulvvarme.

Det er udelukkende for din egen skyld for ikke at komme til at betale for meget for det. For der er stor forskel på, hvad de forskellige VVS’ere og elektrikere tager for det. Du kan vælge selv at indhente tilbud gennem research eller lade os hjælpe dig nemt og hurtigt.

Det er ikke en service, der koster dig noget. Du skal blot udfylde en kontaktformular med dine kontaktoplysninger og en så detaljeret beskrivelse af opgaven som muligt. Når du har indsendt opgaven, sender vi den i udbud hos kvalificerede VVS’ere eller elektrikere, der er så tæt beliggende på din adresse som muligt.

Inden for 24 timer henvender de sig til dig med et uforpligtende tilbud på gulvvarme. Det er som sagt ganske uforpligtende. Det er derfor op til dig, om du ønsker at takke ja, forhandle videre eller lede efter et tilbud på egen hånd.

Det tager kun to minutter at udfylde kontaktformularen. Herefter behøver du ikke gøre mere andet end at vente på, at tilbuddene rammer din indbakke.

Husk også at du kan indhente tilbud fra malere, tømrere og totalentreprenører, hvis du er i gang med en større renovering.

 

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Gulvvarme – slut med at fryse fødderne

  Er du træt af at få kolde fødder, så snart du kommer ud af den lune seng om vinteren? Det skal gerne være lunt og dejligt at stå op. Det kan det blive med gulvvarme i boligen. For her kan du skrue op og ned for varmen alt efter, hvordan temperaturen er udenfor. Så skal du ikke længere pakke dig ind i hjemmesko eller tykke strømper.

  Det er dog vigtigt, at gulvvarme bliver lagt korrekt i boligen, og at du får hjælp fra en professionel elektriker eller VVS-installatør til at montere det.

  Har du heller ikke selv erfaringen eller den viden, der skal til for at brække gulvet op, lægge gulvvarme og montere det, kan der være mange timer og spildte kræfter sparet ved at alliere dig med et firma.

  Bedstebyggepris.dk Logo

  FAQ

  Hvad koster det at varme med el-gulvvarme?

  Prisen for gulvvarme er meget svingende og afhænger af, hvad prisen for el er og ikke mindst, hvor højt du skruer op for varmen. Du kan dog spørge fagmanden ind til, hvad den forventede pris med el-gulvvarme vil være kontra vandbaseret gulvvarme.

  Hvorfor installere gulvvarme?

  Gulvvarme kan være et rigtig godt supplement til din primære varmekilde. Særligt hvis du bor i et ældre hus, hvor gulvene har tendens til at blive kolde om vinteren. Med vandbaseret gulvvarme kan der også være penge at spare, hvis du benytter dig af olie eller gas til fyring.

  Kan man lave en radiator om til gulvvarme?

  Gulvvarme kan erstatte eller supplere de vandbaserede radiatorer i boligen. Det kræver selvfølgelig, at boligen har radiatorer, og at du ikke mindst har mulighed for at tilslutte gulvvarme til varmeanlægget.

  Hvad koster gulvvarme?

  Det kommer an på, om du selv vælger at lægge gulvvarme, eller om du får en fagmand til det. Indhent gerne tilbud, så du får et godt udgangspunkt for at få indblik i priserne.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér