Tilbud gulvmaling – Få flotte gulve med 3 tilbud

Kunne du godt tænke dig et nyt look på dine gulve? Men vil du helst ikke selv kaste dig ud i maling af gulv? Så hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende med at finde op til 3 lokale malere, der kan male dine gulve.

Hvorfor vælge at gå i kast med at male gulve?

Har du et gammelt og slidt trægulv, som du ikke rigtig har lyst til at se på mere? Og som du ikke synes vil være flot selv efter en slibning? Eller trænger der bare til at ske noget nyt i boligen? Så er det alle gode grunde til, hvorfor du skal vælge at malet gulve.

Maling af trægulve og gulve generelt er et rigtig godt valg, hvis du har et gulv, der er meget gammelt, hærget og måske endda ikke tåler endnu en slibning. Når du går i gang med maling af trægulv, behøver du nemlig ikke fjerne et lag af gulvet. Har gulvet dog mange sømhuller eller fastsømmet tæppe, skal dette dog først fjernes, spartles og udlignes.

Du kan med andre ord få helt nye gulve ved at male dem. Har du brug for hjælp til det, kan du komme i kontakt med flere malerfirmaer gennem os. Helt uforpligtende.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Giv nyt liv til boligen med maling af trægulve og andre typer af gulve

Maling af trægulve, badeværelsesgulve, betongulve og andre typer af gulve kan give din bolig et helt anderledes udtryk. Det er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil give nyt liv eller lysne op i din bolig. Et gulv har en stor indvirkning på et rums atmosfære – og det kan du udnytte med maling.

Du behøver derfor ikke nødvendigvis at vælge den klassiske løsning med at male gulv hvidt. Du kan også sagtens kaste dig ud i mere eksperimenterende farver for et helt anderledes udtryk.

Valget er helt og aldeles dit. Men vi har flere malerfirmaer tilknyttet vores service, som står klar til at hjælpe dig med gulvmaling og maling af gulv i høj kvalitet.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvilke fordele og ulemper er der ved at male gulv?

Uanset om du ønsker at male trægulve, foretage maling af epoxygulve eller noget helt tredje, er der naturligvis fordele og ulemper forbundet med det.

Fordele ved maling af gulve er:

• Det giver et nyt udtryk til boligen
• Det kan lysne op
• Du kan forlænge gulvets levetid (fordi du ikke behøver slibe det)
• Det er nemt at vedligeholde
• Det kan redde dit grimme gulv
• Det kan pletmales

Ulemper ved maling af gulve er:

• Malingen sætter sig i fugerne (på plankegulve)
• Man kan ikke se træets struktur
• Ikke alle overflader kan males (om det så er med maling eller epoxy)

Er du i tvivl, om maling af gulv er det rette valg, kan du altid forhøre dig hos et professionelt malerfirma.

Hvad skal man være opmærksom på ved gulvmaling?

Vil du gerne være sikker på et godt og flot resultat med dine gulve? Det starter først og fremmest ved valget af gulvmaling. For her kan det i høj grad betale sig for dig at vælge en gulvmaling af meget høj kvalitet.

Vælger du en gulvmaling, der er for billig, får du en kvalitet, som hverken er slidstærk eller kan holde til det slid, der vil være – om du så skal bruge lokalet meget eller ej. Du vil derfor hurtigt skulle male gulvet igen eller have gang i pletmaling.

Gå derfor til en malerforretning og bliv vejledt i valget af maling ud fra dine præferencer og ønsker. Her vil du også blive vejledt i forhold til, om den skal være vandbaseret eller oliebaseret alt efter forventet niveau af slitage.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Bedstebyggepris.dk Logo

  Maling af gulve pris – Sådan får du det bedste maling af gulve tilbud

  Om du gerne vil sætte gang i at male gulv med epoxy, male gulv badeværelse eller måske endda male fliser, er det en god ide at alliere dig med et professionelt firma. Gulve udsættes for stort slid og skal kunne holde til meget – derfor er det også vigtigt, at det bliver gjort ordentligt og i en god kvalitet.

  Men vil du gerne undgå at komme til at give for mange penge for maling af gulv med et professionelt malerfirma, kan du med fordel indhente som minimum 3 malertilbud. Det hjælper dig ikke kun med at få en billig pris men også at få et indblik i prisniveauet generelt.

  Men mange malere har travlt. Så vil du også gerne undgå at spilde for meget tid på at ringe eller skrive rundt, kan du benytte dig af vores tilbudstjeneste i stedet. Den er ganske gratis og uforpligtende at bruge. Med den kan du indhente op til 3 tilbud på maling af gulve fra malerfirmaer i dit lokalområde. Det sparer dig både for tid og penge – og du modtager tilbuddene inden for 24 timer.

  Om du ønsker at takke ja eller nej til tilbuddene er op til dig – og naturligvis også, om du ønsker at forhandle yderligere om prisen.

  Du kan også gøre brug af vores tjeneste til andet end at indhente en god maling af gulve pris. For vi tilbyder samme service til elektrikere, tømrere, VVS’ere og totalentreprenører.

  FAQ

  Hvad koster det at male gulv?

  Får du hjælp fra en professionel maler, kan du forvente en pris mellem 80-130 kroner pr. kvadratmeter. Denne kan naturligvis svinge fra firma til firma og landsdel til landsdel. Det vil derfor koste dig mellem 2500-4.000 kroner at få malet et gulv på 30 kvadratmeter. Indhent gerne et tilbud for en specifik pris.

  Hvornår må man gå på nymalet gulv?

  Et nymalet gulv skal gerne tørre mellem 4-8 timer. Når første lag er tørt, skal der males endnu et lag, som derefter skal have lov at tørre mellem 12-24 timer. Herefter skal det vurderes, om der skal et sidste og tredje lag til, som skal have samme tørretid. Alt efter rummets fugtighed anbefaler vi, at du først tager rummet i brug tidligst 48 timer efter sidste lag er påført.

  Kan man male et lakeret gulv?

  Nogle lakerede lamelgulve kan i princippet godt males. Det gælder dog ikke, hvis de er olieret. Som udgangspunkt er det dog bedst at slibe gulvet ned, inden der males, så malingen hæfter bedre. Lakerede gulve kan være meget svære at arbejde med.

  Hvilken gulvmaling er den bedste?

  Når du skal vælge gulvmaling, skal du tage stilling til, om du ønsker at gå med oliebaseret eller vandbaseret gulvmaling. Skal rummet bruges meget, anbefaler vi oliebaseret maling, da det er slidstærkt. Forhør dig gerne ad hos et professionelt malerfirma, så du får det bedste mulige resultat.

  Kan man male fliser på gulv?

  Det kan som udgangspunkt godt lade sig gøre at male fliser på gulv. Til det skal du bruge grundrens, hæftegrunder og en specialmaling, så det hæfter ordentligt. Vi anbefaler dog, at du får hjælp til dette af et professionelt malerfirma, så resultatet bliver ordentligt at se på både nu og på længere sigt.

  Hvilke trægulve kan males?

  Størstedelen af alle trægulve kan godt males. Det kræver dog, at der er forberedelse, da ikke alle egner sig uden forudgående behandling. Er dit trægulv meget olieholdigt, vil det ikke egne sig til at blive malet.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér