Få den bedste pris på gulvlægning med 3 tilbud

Få den bedste pris på gulvlægning med 3 tilbud
Trænger gulvet i stuen til at blive skiftet ud? Skal køkkenet have en makeover? Eller er du bare i gang med en stor renovering af boligen? Så hjælper vi dig med at få 3 tilbud på gulvlægning!

Hvad er gulvlægning?

Gulvlægning er – i ordets forstand – at der bliver anlagt et nyt gulv i et eller flere rum. Det er dog ikke altid lige simpelt, da der som regel skal hives et eksisterende gulv op først, inden der kan lægges et nyt.

Det eksisterende gulv behøver dog ikke nødvendigvis tages af, hvis du gerne vil have lavet et svømmende gulv. Her lægger du det nye gulv oven på det eksisterende, hvilket får gulvet op i en højere højde, ligesom det også har en isolerende effekt.

Uanset hvilken type af gulvlægning du gerne vil have udført, er det en god ide at alliere dig en professionel gulvlægger, så gulvet bliver lagt korrekt – og ikke mindst at du får de rette materialer opført under gulvet.

Husk, at vi har tømrere fra hele landet, der venter på at give dig 3 gratis tilbud på tømrerarbejde. Så uanset om du søger en tømrer til renovering på Sjælland eller en tømrer til gulvlægning i Jylland, kan du få det gennem os. Ganske gratis og uforpligtende – og altid inden for 24 timer.

Har du brug for 3 tilbud inden for andre brancher, kan du se nærmere under elektriker, totalentreprise, maler og VVS. Altså kan du finde et godt tilbud på alle former for håndværkere, hvis du har brug for flere faggrupper til et projekt.

Det er nemt og hurtigt.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du en god gulvlægning pris

Gulvlægning eller gulvbelægning er bestemt ikke billigt. Det er et helt nyt gulv heller ikke. Til gengæld kan der potentielt være mange penge at spare ved at bruge en professionel, da du dermed i højere grad sikrer, at gulvet bliver lagt korrekt.

Dog er der stor forskel på, hvad en gulvlægger koster. Der er naturligvis ingen grund til, at du giver for meget for at få en professionel til at lægge dit gulv. Derfor er du mere end velkommen til at benytte dig af vores gratis tilbudstjeneste. Her kan du få op til 3 gratis gulvlægning tilbud.

Tilbuddene på gulvlægning kommer så vidt muligt fra lokale tømrerfirmaer, der har tid i kalenderen. Finder vi ikke nogen tømrere i dit lokalområde, kommer opgaven i udbud hos firmaer, der ligger tættest muligt på dig. Alle er det tømrere, der har mange års erfaring med gulvbelægning.

Du kan derfor trygt benytte dig af vores service for at få den bedste mulige gulvlægning pris. Du er ikke forpligtet til at takke ja, da det er en ganske uforpligtende service, der blot har til formål at hjælpe dig skridtet videre på en nem og overskuelig måde.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Gulvbelægning - Et flot gulv giver et flot rum

Et nyt gulv er ikke bare praktisk. Det har også en fantastisk æstetisk funktion, da det rette gulv kan binde samtlige rum i din bolig sammen. Dertil kan det også gøre det enkelte rum mere lyst, mere nordisk eller endda mere industrielt og råt, hvis det er det, du ønsker med indretningen.

Fordi gulvet har så stor betydning for rummets æstetik og udtryk, anbefaler vi, at du får en tømrer til det. Ja, det koster lidt ekstra, men til gengæld skulle du gerne få et gulv, som du kan være rigtig glad for de næste mange år.

Vi hjælper dig som sagt gerne med at få en god og fair gulvlægning pris, så der også er budget til andre og sjovere ting.

Er du i gang med den helt store renovering, kan du også indhente tilbud på elektriker, maler, VVS og totalentreprise hos os. Det er også ganske gratis og uforpligtende og sætter dig blot i kontakt med håndværkere, der har tid, lyst og kompetencer til at hjælpe dig i mål med din opgave.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvor lang tid tager det at lægge gulv?

  Dette tager alt lige fra en enkelt dag til flere dage alt efter, om der er tale om et simpelt klikgulv eller et sildebensparket. De forskellige gulve har forskellige sværhedsgrader, når det kommer til at lægge det. Dertil kommer også, om du selv vælger at lægge et nyt gulv, eller om du får hjælp til det af en professionel gulvlægger.
  Forhør dig gerne der, hvor du køber gulvet eller af gulvlæggeren.

  Hvad koster gulvlægning?

  Det er meget almindeligt, at en timepris på en gulvlægger ligger omkring 350-600 kroner. Dog er det nemmere for dig at arbejde ud fra kvadratmeterpris. For denne kan variere meget alt efter, hvilken type af gulv der skal lægges.
  Parketgulv koster typisk mindre at lægge per kvadratmeter end et massivt trægulv, da det er nemmere og hurtigere at lægge.
  For at få en mere specifik pris på netop dit gulv, anbefaler vi, at du indhenter tre gratis tilbud på gulvlægning.

  Gulvlægning gør det selv – er det muligt?

  Det er muligt at lægge mange typer af gulv selv. Nogle er dog kun forbeholdt en gulvlægger, da der skal handles hurtigt og korrekt første gang, hvis gulvet skal komme til at se ud som ønsket. Dette gælder blandt andet for beton- og epoxygulve, som tørrer meget hurtigt og derfor kræver godt med erfaring, inden det lægges.
  Så ja, det er muligt at lægge gulv selv. Men, du er nødt til at sætte dig ind i materialerne og metoderne til at lægge det enkelte gulv. For der skal ikke meget mere end en lille fejl til, at gulvet bliver skævt eller at det over tid giver sig og giver revner.

  Hvor lang tid skal trægulv ligge inden montering?

  Når du skal lægge et trægulv, må du aldrig lægge det med det samme. Trægulv er et levende materiale. Derfor skal det have lov til at akklimatisere, inden du lægger det. Meget gerne i op til 48 timer. Lægger du det med det samme, kan du risikere, at det giver sig så meget efterfølgende, at det slår revner eller begynder at bule.

  Hvilket trægulv er det bedste?

  Som du måske allerede ved, findes der mange forskellige typer af trægulve. Alt lige fra eg og fyr til ask og ahorn, hvis vi skal holde os til de skandinaviske typer. Hvilket der er bedst til netop din bolig afhænger af, hvor lyst eller mørkt, du ønsker gulvet.
  Det er nemmere for dig at tage en beslutning ved at have gulvprøver med hjem. Med disse kan du nemmere visualisere, hvordan gulvet kommer til at spille sammen med de øvrige elementer i boligen.
  Ellers kan du også altid få hjælp af dette fra den gulvlægger, som du finder frem til gennem vores 3 tilbud på gulvlægning-service.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér