Modtag 3 gratis tilbud på gulvafhøvling fra lokale gulvspecialister

Spar både masser af tid og penge ved at indsende din opgave om gulvafhøvling til Bedstebyggepris.dk. Under 24 timer efter modtager du helt op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra håndværkere og specialister i dit nærområde.

Få et flot gulv igen med gulvafhøvling

Vil du helst ikke af med dit trægulv? Men trænger det til en kærlig hånd? Så kan du med fordel overveje at give det en gulvafhøvling. Det giver ikke bare gulvet nyt liv, men sparer også dig for at bruge en masse penge på en dyr og besværlig udskiftning af gulvet.

En grundig gulvafhøvling giver dig samtidig også mulighed for at ændre på gulvets udseende. Har du derfor lige nu et kedeligt og meget slidt gulv, der bærer præg af mange års brug, kan du efter en afhøvling få et noget lysere og mere indbydende gulv i rummet. Det gælder uanset, om det er hjemme i din egen bolig eller i virksomhedens flotte lokaler.

En gulvafhøvling gør desuden ikke kun lokalet meget mere indbydende. For når gulvet bliver lysnet op, kommer det også til at fremstå større end før. At det så også bliver mere eller mindre fri for grimme mærker, er blot endnu en bonus ved at hyre et professionelt firma ind til gulvafhøvling.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Gulvafhøvling gør det selv – kan man det?

Det er en større opgave, som ikke bare er ligetil. For det første kræver det en specialmaskine, som du enten skal købe eller leje i et byggemarked. Det er ikke bare dyrt, men det er også svært, hvis ikke du har prøvet kræfter med det før. Den er ikke nem at styre rundt med – og gør du det forkert, har du desværre et gulv, som måske ikke står til at redde. Derfor skal du nøje overveje, om du synes, at gør det selv-vejen er risikoen værd.

Vi anbefaler som udgangspunkt altid at hyre et professionelt firma i dit lokalområde, som er specialiserede i gulve og gulvafhøvling. For det giver altså bare det bedste resultat. Vælger du helt rigtigt, får du også garanti oveni, så du er sikker på, at du uanset hvad ender med et noget flottere gulv.

Brug gerne vores tilbud stjeneste til at indhente op til 3 gratis tilbud på gulv.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvilke gulve tåler en gulvafhøvling?

Selvom det kunne være helt fantastisk, er det desværre ikke alle typer af gulve, der tåler en omgang afhøvling. Langt de fleste trægulve gør dette, men har gulvet allerede tidligere fået en afhøvling, er det ikke sikkert, at det tåler endnu en omgang. Der skal være slidlag nok til, at det kan afhøvles igen – men det kan du altid få hjælp af en professionel til at vurdere.
Det er muligt at afhøvle massive trægulve med mere end 4 mm slidlag samt parketgulve og lamelgulve med mere end 5 mm slidlag tilbage. Det kan ikke lade sig gøre med laminatgulve, da det ikke består af træ.

Er du i tvivl, om dit gulv kan afhøvles, kan du altid høre din lokale gulvspecialist ad.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du en god gulvafhøvling pris

Er der en vaskeægte jyde gemt i dig? Og vil du for alt i verden ikke give for meget for en omgang gulvafhøvling? Det er der sådan set ikke noget at sige til, da der ingen grund er til at bruge for mange penge på dit gulv.

For du kan sagtens få bragt nyt liv i de gamle brædder for en ganske fornuftig sum penge. Det kræver blot, at du gør dit forarbejde lidt godt og indhenter tilbud fra flere forskellige tømrere og gulvspecialister.
Har du ikke lyst til at skulle bruge en masse tid på at sende mails ud eller ringe forgæves rundt? Så kan du sådan set også bare benytte dig af vores tilbudstjeneste. For her skal du kun bruge et ganske kort øjeblik på at udfylde dine kontaktoplysninger og udfylde en opgavebeskrivelse. Så er den klar til at blive sendt i udbud – og maksimalt 24 timer efter modtager du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling.

Nemmere bliver det ikke. Har du endda også brug for andre håndværkere i form af en elektriker, maler, VVS’er eller et helt hold til en totalentreprise, er vi også behjælpelige her.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster gulvafhøvling?

  Prisen for gulvafhøvling er kun en anelse mere end en almindelig gulvafslibning, som gerne ligger omkring 100 kroner per kvadratmeter. Da det er en lidt mere grov slibning, vil det typisk koste omkring 50 kroner mere per kvadratmeter. Men forhør dig gerne hos din lokale gulvmand eller gennem vores tilbudstjeneste.

  Gulvafhøvling maskine – hvad koster det at leje en?

  Mange byggemarkeder har en gulvafhøvling maskine til rådighed, som de lejer ud. Dette kan typisk gøres for omkring 500 kroner om dagen. Dermed kan du komme ret langt for pengene, hvis du selv kan styre sådan en maskine.

  Hvor meget støver det under gulvafhøvling?

  Det er ikke til at komme udenom lidt støv, når du går i gang med at afhøvle gulvet. Maskinen tager dog langt størstedelen af det, hvortil resten kan støvsuges efterfølgende. Vil du gerne undgå for meget støv, anbefaler vi, at du dækker af ind til øvrige rum i boligen.

  Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

  Har du store hakker og ridser i gulvet, er det fint at benytte en gulvafslibning. Det samme gælder, hvis der er en farveforskel i lakken. Ofte er det nok med en gulvafslibning. Sidder der dog fernis, spartel eller andet materiale på gulvet, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Det slider dog mere på gulvet – så få gerne en vurdering fra en fagmand først.

  Hvad koster en gulvmand?

  Det er meget almindeligt at give en timepris på 400-500 kroner inklusive moms for en gulvmand. Andre gange bestemmes prisen efter kvadratmeter, hvilket kan svinge en del alt efter landsdel. Indhent derfor gerne nogle tilbud, så du kan få en god pris på gulvafhøvling.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér