Få 3 gratis tilbud på en gipsvæg og skillevæg!

Har du brug for at dele et værelse op i to? Netop dét er gipsvægge og skillevægge eminente til! Undgå at betale for meget med 3 gratis og uforpligtende gipsvæg tilbud fra lokale håndværkere.

Hvad er en skillevæg?

En skillevæg er en simpel og enkel væg, som i princippet kan bygges i ethvert rum i boligen. Der er ingen krav til, at en skillevæg skal kunne lukke helt eller delvist af i rummet, da det sådan set er op til dig og dine ønsker. Det er derfor også et rimeligt overskueligt projekt. Især når du får professionel hjælp til det.

En gipsvæg er en type af væg, du netop kan bruge som en skillevæg. Det er et meget populært valg, når det kommer til skillevægge, fordi det er et let og nemt materiale at bygge med.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvad skal du gøre for at modtage et skillevæg eller gipsvæg tilbud?

Når du benytter vores tilbudsservice til at indhente et skillevæg tilbud, skal du udfylde dine kontaktoplysninger samt give så nøje en beskrivelse på opgaven som overhovedet muligt. Jo mere detaljeret du er, jo nemmere er det for håndværkerne at vende tilbage med et helt konkret tilbud på netop din opgave.

Beskriv også gerne, om du selv ønsker at stå for materialerne, eller om det skal beregnes med i en eventuel pris for opsætning af skillevæg eller opsætning af gipsvæg.

Når du har udfyldt beskrivelsen og har klikket på send, sender vi opgaven i udbud. Så går der ikke længe, inden det første tilbud rammer indbakken.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Kan du selv opsætte en gipsvæg eller skillevæg?

Kan du godt selv lide at kaste dig ud i projekter? Og har du hænderne godt skruet på? Så kan du sådan set også godt opsætte en gipsvæg eller skillevæg. Men har du ikke det, og har du slet ikke prøvet at opsætte en gipsvæg, er det en god ide at få hjælp fra en professionel. Dertil kræver opsætning af en skillevæg også, at du har det fornødne værktøj. Det kan derfor også hurtigt blive en dyrere fornøjelse at kaste dig ud i selv, end det er at hyre en professionel håndværker.

Hvad der er vigtigt ved at opsætte en gipsvæg eller en skillevæg er, at du skal vide noget om, hvordan væggen samles med de øvrige vægge, loftet og gulvet. For ellers får du en væg, som enten ikke holder til noget, eller som lige pludseligt vælter og kan skubbes omkuld.

Vil du derfor gerne være helt sikker på, at skillevæggen er i orden, er det en god ide at indhente tilbud på en håndværker. Skulle der også ske fejl under opsætningen, er det dækket af garantien – og det vil det ikke være, hvis du selv står for arbejdet.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du det billigste skillevæg tilbud

Har du ikke selv mod på at opsætte en gipsvæg? Så er det en god ide at alliere dig med en dygtig og professionel håndværker. Der er mange om buddet, så hvem skal du lige vælge? Og hvem har lige tid i kalenderen? Særligt det sidstnævnte kan være svært, da der i disse år er byggeboom, hvorfor tømrere og andre håndværkere ofte har bogen fyldt op og ud lang tid ud i fremtiden.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at indhente tilbud på en skillevæg, kan du nemt og enkelt benytte dig af vores tilbudsservice. Med brug af den kan du nemlig indhente op til 3 gratis og helt uforpligtende tilbud fra tømrere i dit nærområde. Er der ikke nogen i dit nærområde, finder vi tømrerfirmaer så tæt på din adresse som overhovedet muligt.

Det koster dig intet andet end lidt ventetid. Faktisk kun 24 timers ventetid. Du kan derfor være meget heldig nærmest ikke at skulle bruge tid eller energi på at finde et tømrerfirma, hvis det rette byder sig.

Du kan være ganske tryg ved de tømrerfirmaer, der henvender sig til dig, da vi udelukkende gør brug af troværdige håndværkere, der går højt op i kvalitet og deadline. Indhent derfor gerne 3 tilbud allerede i dag og se, om ikke du kan være heldig!

Skal du lave andet end en skillevæg, kan vi også hjælpe dig med at indhente tilbud på malerarbejde, VVS-arbejde, elektrikerarbejde og ikke mindst totalentreprise.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Gipsvæg pris - hvor meget koster en gipsvæg?

  Prisen på en gipsvæg afhænger af, hvor mange lag du ønsker, og hvor meget isolering der skal være i væggen. Prisen på en gipsvæg svinger derfor mellem 8.000-14.000 kroner i materialer. Dertil skal der naturligvis også lægges udgiften til en håndværker oveni prisen. Denne kan svinge – men du kan holde prisen nede ved at indhente op til 3 tilbud.

  Hvor meget kan en skillevæg holde til?

  Ønsker du at bygge en skillevæg, som du kan benytte til at dekorere, så rummet bliver mere personligt, skal du tænke over, hvordan det bliver hængt op. Så skal du hænge tungere ting op, skal du først bore et 10 mm hul og indsætte en ekspanderende rawsplug i væggen, som du skruer en skrue ind i. Husk på at gipsvægge med 1 lag kun kan holde til cirka 50 kilo, mens 2 lags skillevægge kan holde op til 85 kilo.

  Hvad skal man bruge til en gipsvæg?

  For at kunne sætte en gipsvæg op, skal du først og fremmest opsætte et skelet. Dette skal enten være i træ eller metal. Heraf er træ ofte det mest populære valg, fordi det er nemt at forholde sig til og ikke mindst arbejde med.
  Dertil skal du naturligvis også benytte gipsplader og skruer naturligvis. Du skal benytte to lag for at væggen bliver stærk nok, hvoraf det første lag skal være meget tykt.

  Er en gipsvæg og en skillevæg det samme?

  Det er både og. For en gipsvæg kan benyttes som skillevæg – ligesom en skillevæg kan være lavet af gips. Derfor kan du i princippet godt sætte lighedstegn mellem en gipsvæg og en skillevæg. Dog er der bare den krølle på halen, at du også kan lave en skillevæg med andre materialer end gips.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér