Få 3 gratis tilbud på din kommende carport

Skal carporten være dobbelt eller måske med skur? Eller skal den bare være simpel? Få en carport som du drømmer om med 3 gratis tilbud.

Hvorfor bygge en carport?

carport er ikke bare en udgift men en investering. For den beskytter din bil, når det regner og ikke mindst, når frosten sætter ind.

Ved at beskytte din bil med en god og solid carport, forebygger du en masse rust. Det kan ikke undgås i vores klima, men du skåner den for en del ved at have den holdende i et tørt klima.

Vil du derfor gerne være god ved din bil, bør du gøre noget ved dine drømme om en carport.

Husk, at vi har tømrere fra hele landet, der venter på at give dig 3 gratis tilbud på tømrerarbejde. Så uanset om du søger en tømrer til renovering på Sjælland eller en tømrer til gulvlægning i Jylland, kan du få det gennem os. Ganske gratis og uforpligtende – og altid inden for 24 timer.

Har du brug for 3 tilbud inden for andre brancher, kan du se nærmere under elektriker, totalentreprise, maler og VVS. Altså kan du finde et godt tilbud på alle former for håndværkere, hvis du har brug for flere faggrupper til et projekt.

Det er nemt og hurtigt.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvor stor en carport må man bygge?

Der gælder ikke de samme regler for carporte, som der gør for tilbygninger. Ønsker du derfor at bygge en carport, der er fritstående, behøver du ikke søge om byggetilladelse. Dog skal byggearealet holde sig under 50 kvadratmeter, ligesom du skal overholde afstandskrav til skel og andre byggerier.

Ønsker du omvendt at bygge en carport sammen med huset eller andre bygninger på grunden for at få et mere homogent udtryk, skal du søge byggetilladelse, inden du må gå i gang.

Husk også altid at undersøge byggeprocenten på din grund, så du ikke kommer i klemme efter byggeriet eller ved et eventuelt salg.

Inden du bygger noget på din grund, er det altid en god ide at forhøre dig hos din lokale kommune først. Så sikrer du dig, at du overholder reglerne.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Få bygget en flot carport til en god pris med 3 tilbud

Om du ønsker at bygge en carport med skur eller blot en helt simpel carport, er det altid en god ide at forhøre dig hos forskellige tømrere først. For der er rigtig stor forskel på, hvor meget de gerne vil have i timeløn og ikke mindst, hvor gode priser de kan skaffe dig på materier.

Vil du gerne slippe for at skulle ringe rundt til samtlige tømrere i dit område, anbefaler vi dig at gøre brug af vores tilbudstjeneste. Her kan du på ganske få minutter sende din opgave i udbud og inden for 24 timer modtage op til 3 gratis carport tilbud, som du frit kan sige ja eller nej til.

Det er en meget nem og overskuelig måde at få en ide om prislejet på. Altså slipper du for at blive snydt med en pris, der er alt for høj. Derudover bliver du også præsenteret for tømrere, som du måske ikke lige havde tænkt på i første omgang.

Når du sender opgaven i udbud, er det en god ide, at du beskriver opgaven så detaljeret som muligt. Ønsker du derfor et dobbelt carport tilbud eller et tilbud på en stål carport, er det nemmest for tømreren, hvis du også beskriver ønsket til udformning, materialer og andet.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvorfor vælge en tømrer til at bygge en carport?

Der findes efterhånden et hav af muligheder for at få bygget en carport. For du kan både gøre det selv, hvis du er dygtig med hænderne, bestille en ”selv-byg”, hvor du egentligt bare skal samle carporten efter en vejledning og sidst men ikke mindst bestille en tømrer, som kan hjælpe dig.

Der er fordele og ulemper ved alle løsninger. Dog får du med al sandsynlighed den bedste løsning ved at ty til tømreren. Selvom det er en dyrere løsning (selv med et godt carport tilbud), vil det i mange tilfælde blive en flottere og mere æstetisk løsning. Ganske enkelt fordi du kan få designet tilpasset din bolig.

Når du siger ja tak til et carport tilbud fra en tømrer, følger der også en garanti med på arbejdet. Opdager du derfor en fejl eller en mangel efterfølgende, kan du få det fikset eller tilrettet af tømreren – det sker dog sjældent.

Så gør endeligt gerne brug af vores tilbudsservice og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på carport inden for 24 timer!

Har du brug for andet end en tømrer, kan vi også hjælpe med tilbud på elektriker, VVS, maler og totalentreprise!

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Er en garage og en carport det samme?

  Selvom det måske er meget oplagt, at garage og carport er to ord for én og samme ting, er det ikke sådan, det forholder sig. Tager vi en carport, er den betegnet som en let konstruktion uden et grundstykke. Carporten består typisk af stolper, der holder et tag.
  En garage er derimod en konstruktion, der er bygget sammen med huset. Derfor er den som regel også bygget af mursten samt isoleret. Det er i bund og grund lidt en forlængelse af huset, da den er bygget i samme materialer og med samme type tag. Det er naturligvis ikke sådan, alle garager er – men det er sådan, de oftest er bygget.

  Hvad koster det at bygge en carport?

  En carport kan sagtens være en billig tilføjelse til din bolig, hvis du selv bygger den og finder materialer. Her vil du med nogle af de mest simple løsninger i træ sagtens kunne holde budgettet under 10.000 kroner.
  Men, vil du gerne have, at din kommende carport bliver et flot indgangsparti til din bolig, koster det naturligvis mere i materialer – og også i håndværkere. Afhængigt af valget af materialer (træ eller stål), udformning og størrelse, koster en carport med hjælp fra en tømrer omkring 8.000 kroner per kvadratmeter. Det lyder måske af meget, men så får du til gengæld også en carport, der ser flot ud og som holder til det danske klima.
  Du kan indhente et gratis tilbud på carport hos os, hvis du gerne vil have en specifik pris.

  Hvad koster det at bygge en carport med skur?

  En carport med skur er lidt dyrere at bygge end en simpel carport. Dog er det penge, der er godt givet ud, da det giver dig ekstra opbevaringsplads til dine redskaber. Du kan regne med, at det koster et sted mellem 50.000-60.000 kroner med materialer i høj kvalitet.
  Indhent gerne et tilbud på carport med skur hos os, så du får så god en pris som muligt.

  Hvor høj skal en carport være?

  Der er mange regler, når der skal bygges en carport. En af disse er højden på din kommende carport. For den må ikke være for høj. Bygger du den mere end 2,5 meter fra skel, må den maksimalt være 2,5 meter i højden. For her gælder de samme regler som for enfamilieshuse. 2,5 meter er dog også rigeligt til personbiler – og så er der endda også plads til tagboksen, hvis den skal på inden ferien.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér