Blikkenslager – Få 3 tilbud på blikkenslagerarbejde

Driller tagrenden? Eller har du brug for hjælp til inddækning af skorstenen? Så er det en blikkenslager, du skal have fat i. Vi hjælper dig med at finde en kompetent og billig blikkenslager i dit område, der kan slå til, når du har brug for det.

Hvad er en blikkenslager?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have fat i en blikkenslager eller en VVS’er? Det er du langt fra ene om.

Blikkenslagerfaget er et selvstændigt fag, som oprindeligt udspringer af smedefaget. Faget blev til i forbindelse med blikarbejde og opgaver på facader, tag, nedløb og andet, som kræver blik. Det er stadig, hvad en blikkenslager laver i dag.

En blikkenslager og en VVS’er laver derfor ikke det samme, selvom det måske er, hvad du er blevet fortalt.

En blikkenslager foretager følgende typer af arbejde:

• Inddækning af bl.a. skorstene og kviste
• Inddækning af altaner, kviste, karnapper mm.
• Nyt tag
• Reparation af tagrender og nedløb
• Installation af tagrender og nedløb

Der er derfor ikke mange opgaver, som en VVS’er og en blikkenslager har tilfælles. Så har du brug for hjælp til tagrenderne eller driller skorstenen, er det som udgangspunkt en blikkenslager, du skal have fat i.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Må man selv udføre blikkenslagerarbejde?

I forhold til de arbejdsopgaver en blikkenslager tager sig af, er der som udgangspunkt ikke noget, der forhindrer dig i selv at udføre opgaven. Du behøver derfor ikke have en autorisation. Men. Der er altid et men. Det er, at en uddannet blikkenslager altid har et bedre øje for opgaverne og for de udfordringer, der er med den opgave, du har brug for hjælp til.

Du kan derfor også i højere grad være sikker på, at opgaverne bliver lavet korrekt og ikke mindst ordentligt. Har du ikke før prøvet at skifte en tagrende, eller ved du ikke, hvordan du reparerer den, er det en god ide at overlade det til blikkenslageren. Så er du også sikker på et professionelt resultat.

Desuden er det også meget ambitiøst selv at tage sig af inddækning af en skorsten eller lave overdækning af kviste, tag eller carporte. Vil du derfor gerne være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, bør du kontakte en blikkenslager.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Blikkenslager pris – hvad koster en blikkenslager?

Det er som udgangspunkt ikke særligt dyrt at få hjælp fra en blikkenslager. Vedkommende koster et sted mellem 200-600 kroner i timen både med og uden pris. Det er meget varierende alt efter erfaringsniveau, type af opgave og ikke mindst hvor i landet, du befinder dig.

Da blikkenslager prisen varierer meget, kan det være en rigtig god ide at indhente nogle tilbud. Det gør, at du ikke kommer til at sige ja til et tilbud, der som udgangspunkt er højere end de øvrige i lokalområdet. Prisen afspejler ikke nødvendigvis altid kvaliteten, der umiddelbart også gerne skal være den samme uanset, hvilken blikkenslager du vælger.

Du kan vælge selv at researche på det ved at finde frem til lokale firmaer og skrive en mail eller give dem et opkald. Vil du hellere gøre det mere effektivt og bruge tiden på noget andet, kan du benytte dig af vores tilbudstjeneste i stedet for. Dette er helt gratis og uforpligtende for dig. Du skal kun udfylde en kontaktformular og komme med en nøje beskrivelse af opgaven, så det er nemt for blikkenslageren at give et tilbud eller et prisoverslag på opgaven.

Da blikkenslagerne godt ved, at der også er andre, der byder ind på opgaven, vil det helt naturligt skabe en konkurrencemæssig fordel for dig, når det kommer til prisen. Du behøver ikke at sige ja til de tilbud, der kommer ind, hvis ikke du er tilfreds eller selv har fundet noget, der er bedre. Men der er gode chancer for, at du får et rigtig godt og skarpt tilbud fra en blikkenslager, der kan hjælpe dig, når det passer ind i din kalender.

Du kan desuden tage dig den tid, du har brug for. For har du brug for at researche dig frem til anmeldelser, er du mere end velkommen til dette.

Prøv gerne vores tilbudstjeneste og se, om ikke du kan være heldig at finde et firma, der kan hjælpe dig. Den kan du også bruge til at finde tilbud på malerarbejde, tømrerarbejde, elektrikerarbejde og ikke mindst totalentrepriser.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få blikkenslageren ud til en gratis besigtigelse

Har du en større opgave, som du ønsker hjælp til af en blikkenslager, kan det være en god ide at få vedkommende ud til en gratis besigtigelse. Det er normal kutyme i mange håndværkerfag, da det giver et bedre indblik i og overblik over opgaven. Du vil derfor med al sandsynlighed kunne få en mere skarp og nøjagtig pris.

Det er ikke noget, der typisk tager meget mere end 15-30 minutter alt efter opgave.

Vil du helst ikke have en besigtigelse, kan du også vælge at vedhæfte nogle billeder, der tydeligt viser opgaven og dens omfang. Det gør det lettere for blikkenslageren at se den konkrete opgave.

Stort eller lille blikkenslagerfirma – hvad er bedst?

Der er som udgangspunkt ikke forskel på, om du vælger at gøre brug af et stort eller lille blikkenslagerfirma. Serviceniveauet er dog, hvad der kan adskille dem fra hinanden. For gør du brug af et mindre og mere lokalt blikkenslagerfirma, vil det være meget vigtigt for dem at efterlade et godt indtryk og give en eminent service, fra du kontakter dem, til de sender dig en faktura på det udførte arbejde. Kunders tilfredshed er uhyre vigtigt for små firmaer, da det er anbefalinger, de lever af. Dog kan de små firmaer være en lille smule dyrere end de større – til gengæld kan du også være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Der er ikke noget i vejen for, at du benytter dig af et stort blikkenslagerfirma. Disse er særligt at finde i København og andre større byer, hvor der er mange kunder.

Uanset hvad du vælger at benytte dig af, kan det være en god ide at læse nogle anmeldelser. For det giver dig et indblik i, hvordan det enkelte firma arbejder.

 

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad er forskellen på en blikkenslager og en VVS’er?

  En blikkenslager tager sig primært af arbejdet med blik i forbindelse med skotrender, udskiftning af tagrender og lignende. En VVS’er tager sig af arbejde med vand og sanitet, som typisk foregår indendørs. Det er to forskellige fag – der dog kan minde lidt om hinanden.

  Hvad laver en VVS blikkenslager?

  Der er ikke et fag, der bliver betegnet som VVS blikkenslager. Det er to vidt forskellige faggrupper. En blikkenslager tager sig af blikarbejde såsom tagrender, mens VVS’eren tager sig af sanitet.

  Hvad kræver det at blive blikkenslager?

  En blikkenslager starter på samme uddannelse som en VVS’er, som følger samme uddannelse i 3,5 år. Herefter vælger man at specialisere sig i enten VVS eller blikkenslagerfaget.

  Kan man selv skifte en tagrende?

  Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Men du skal være sikker på at kunne gøre det korrekt, så den fungerer optimalt og dermed leder vandet væk og ikke lader det finde vej ned langs husmuren, hvor det kan give fugtskader.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér