Badeværelses renovering – Renover badeværelset billigt med 3 gratis tilbud

Start og slut dagen med et smil på læben i dit drømmebadeværelse. Vi hjælper dig med at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på en renovering med hjælp fra lokale håndværkere.

Nyt badeværelse eller badeværelses renovering – hvad er bedst?

Er du træt af dit nuværende badeværelse? Og kunne du godt tænke dig at få gjort noget ved det? Så behøver du ikke nødvendigvis investere i et helt nyt badeværelse for at friske det nuværende op. En badeværelsesrenovering kan også sagtens gøre det.

Fungerer dit badeværelse i praksis, men kunne du godt tænke dig en anden æstetik, kan du gøre meget ved at skifte nogle af fliserne, få et nyt toilet og måske endda også nogle nye badeværelsesmøbler. Sammen med nogle planter og lækre tekstiler skal der ikke meget til for, at det ser ud som om, at du har fået et helt nyt badeværelse.

Selvom det ikke er en billig løsning at renovere badeværelset, kan det gøre en stor forskel for din glæde ved din bolig og ikke mindst brugen af badeværelset. Det er trods alt det rum, som vi bruger som noget af det første om morgenen og forlader som noget af det sidste om aftenen. Derfor skal det også være lækkert for dig at opholde sig i.

Fordelen ved en badeværelsesrenovering kontra et nyt badeværelse er, at det kan være mindre omfattende. For der skal som udgangspunkt ikke laves nye installationer, hvilket kan være noget af det, der trækker meget ud.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvilke regler er der for badeværelsesrenovering?

Som nævnt ovenfor må du ikke selv udføre arbejde, der har med afløb eller installationer at gøre. Dette er forbeholdt en autoriseret VVS’er. Til gengæld skal du ikke have en byggetilladelse for at ombygge badeværelset, hvis du bor i et hus. Heller ikke hvis du ønsker at etablere et nyt badeværelse i et rum som på forhånd er registeret som boligareal.

Hvad du dog skal være opmærksom på er, at du ikke må opføre et nyt badeværelse i et uudnyttet kælder- eller loftrum eller i en tilbygning uden byggetilladelse først.

Bor du ikke i et hus men i lejlighed, skal du tjekke med kommunen om din renovering af badeværelse kræver tilladelse. Det gælder især, hvis du gerne vil udvide, flytte vægge eller etablere et helt nyt badeværelse. Samme gælder hvis du ønsker at flytte toilettet, da du dermed ændrer afløbsinstallationerne.

Er du det mindste i tvivl, bør du ringe direkte ind til kommunen. Så kan de guide og vejlede dig ud fra din situation. Så er du på den sikre side.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Badeværelse på budget – sådan får du en billig badeværelsesrenovering

Vil du gerne spare penge på din renovering af badeværelse? Eller have den bedste mulige badeværelses renovering pris? Det kan vi godt forstå, da der er god grund til at se dig om – for der er som regel altid penge at spare, hvis du spørger.

Har du ikke overskud til at ringe rundt til samtlige murere og håndværkere i dit lokalområde, kan du benytte dig af vores tilbudstjeneste i stedet for. Med denne kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på badeværelses renovering. Det kræver ikke mere end en udfyldelse af dine kontaktoplysninger og en detaljeret opgaveformulering. Herefter sender vi din opgave i udbud blandt lokale håndværkere. Har de plads i kalenderen, sender de dig et uforpligtende tilbud eller nogle opfølgende spørgsmål inden for 24 timer.

Det gode ved at benytte vores tjeneste er, at håndværkerne godt ved, at de ikke er de eneste, der sender dig et tilbud. Det påvirker helt naturligt prisen til fordel for dig.

Så udfyld gerne vores formular i dag og få en god badeværelsesrenovering pris.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Må man selv stå for renovering af badeværelse?

Når du gerne vil gøre noget ved dit badeværelse, er der ting, som du naturligvis gerne må udføre selv. Dette kan være udskiftning og opsætning af fliserne, ophæng af nye badeværelsesmøbler og lignende. Du må dog ikke selv pille ved afløbs- og vandinstallationer, da de kræver en autoriseret VVS’er.

Det risikable ved selv at udføre en badeværelses renovering er også, at laver du fejl, kan du gøre håndværkerens arbejde sværere og dermed også dyrere. Det er der ingen grund til. Derfor bør du nøje overveje, om der er fordele nok ved selv at stå for dele af renoveringen af badeværelset.

Det gode ved at lade en VVS’er og murer stå for dit badeværelse er, at du samtidig også kan sikre dig at vælge en håndværker, der tilbyder en garantiordning. Det er der ikke, når du selv udfører arbejdet.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Hvor lang tid tager renovering af badeværelse?

  Der er stor forskel på, om du skal i gang med en renovering af et lille badeværelse eller et større et af slagsen. Dertil afhænger tiden for renoveringen naturligvis også af, hvor meget du ønsker at få renoveret.

  Du kan dog forvente, at en renovering af et badeværelse generelt tager et sted mellem 3-5 uger på grund af de mange forskellige processer og ikke mindst tørretider. Det er længe at skulle undvære badeværelset – men til gengæld venter der stor glæde i den anden ende.

  Bedstebyggepris.dk Logo

  FAQ

  Hvad koster renovering af badeværelse?

  Det er meget almindeligt, at en renovering af badeværelse koster et sted mellem 140.000-160.000 kroner. Dette er dog, hvis det er en komplet renovering. Er det en mindre renovering, kan det gøres billigere og til en pris på et sted mellem 60.000 – 100.000 kroner.

  Hvad koster et nyt badeværelse med gulvvarme?

  Du kan regne med en pris på mellem 600 og 1.100 kroner per kvadratmeter, når du gerne vil lægge gulvvarme i et nyt badeværelsesgulv. Skal det dog brækkes op for alene af lægge varme i gulvet, stiger kvadratmeterprisen en smule. Indhent gerne et tilbud for en konkret pris.

  Hvor dyb skal en bruseniche være?

  Når du laver bruseniche, bør denne ikke være under 90 centimeter på hvert led. Det giver god plads, uden det optager for meget plads på badeværelset.

  Hvad koster nye fliser på et badeværelse?

  Der er mange forskellige typer af fliser til badeværelse at vælge mellem, hvoraf kvaliteten er meget svingende. Derfor svinger prisen også meget. Find først ud af hvor mange kvadratmeter du har brug for og indhent derefter et tilbud fra en murer på opsætningen af dem for en konkret pris.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér