Autoriseret VVS – Få 3 gratis tilbud fra autoriserede firmaer

Har du et vandrør, der lækker? Eller skal du renovere badeværelset? Uanset opgave hjælper vi dig med at finde frem til en autoriseret VVS i nærheden af dig. Det gør vi gratis og uforpligtende.

Hvorfor er det vigtigt at benytte autoriseret VVS?

Der er ikke meget VVS-arbejde, du selv må udføre. Heller ikke selvom du måske har en god ide om, hvordan du skal gøre det. For lovgivningen kræver at arbejde på tekniske installationer kun må udføres af autoriserede fagmænd og firmaer. Det gælder også inden for VVS, da forkert udførsel af flere opgaver inden for området kan resultere i fatale eller alvorlige konsekvenser. En VVS’er arbejder f.eks. med gasinstallationer, som vil kunne have fatale følger, hvis du selv pillede ved det.

For at overholde lovgivningen og sikre din sikkerhed er det derfor vigtigt, at du benytter dig af en autoriseret VVS. Det er naturligvis dyrere end at gøre det selv – men kan være billigere på den lange bane, fordi det bliver udført korrekt.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvad er en autoriseret VVS?

Når man er autoriseret VVS betyder det, at man er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre opgaver inden for VVS. Det er dog ikke altid helt så simpelt, da der også findes autorisationer inden for et autorisationsområde. Det bliver tildelt, hvis firmaet kun beskæftiger sig med en afgrænset del af det, der er gældende inden for autorisationsområdet.

For at kunne kalde sig autoriseret VVS skal virksomheden opfylde tre grundlæggende krav, som er:

• Virksomheden skal have en fagligt ansvarlig ansat, som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at varetage opgaver inden for det fulde autorisationsområde.
• Virksomheden skal have et såkaldt godkendt kvalitetsledelsessystem.
• Virksomheden skal kunne understå løbende 3. partskontrol.

Det er derfor ikke bare lige sådan at kunne kalde sig for autoriseret VVS. Når du derfor finder en autoriseret VVS’er, kan du også være sikker på, at fagligheden og kvaliteterne er i orden.

Du kan tjekke, om et firma er autoriseret ved at slå det op i autorisationsregistreret hos Sikkerhedsstyrelsen.

 

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvilke opgaver laver en autoriseret VVS?

For at gøre anledningen til forvirring større omkring VVS-faget tager de sig af en længere række af forskellige opgaver. Herunder er nogle af firmaerne typisk specialiseret inden for en eller flere typer af opgaver. Nogle firmaer (de store) kan dog godt have flere forskellige specialiserede VVS’ere ansat, så de kan varetage en brede vifte af opgaver.

De mest almindelige opgaver for en autoriseret VVS er:

• Installation af røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning
• Installation af afløb
• Montering af vask og toiletter
• Tilslutning af varmeanlæg
• Reparation og vedligeholdelse af ovennævnte
• Installation af varmepumper og kedler

Dette er blot et lille udsnit af de mange opgaver, som en VVS’er udfører. Har du derfor en anden type af opgaver, som du gerne vil have en autoriseret VVS til at kigge på, er du altid velkommen til at udfylde vores formular. Så kan vi med sikkerhed finde en eller flere, der gerne vil hjælpe dig med netop din VVS-opgave.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvilke opgaver må du udføre uden en autoriseret VVS?

Er du gør-det-selv-typen? Og ville du helst kunne gøre det selv, så du kan spare nogle penge? Vi kan godt forstå, at det er fristende. Der er dog også nogle opgaver, som du ikke behøver en autoriseret VVS til at hjælpe dig med.

Du må blandt andet godt selv tilslutte et blandingsbatteri, brusearmatur og et toilet. Det forudsætter dog, at der skal være en stophane eller afspærringsventil monteret ved vandtilførslen. Ellers må du ikke.

Du må også gerne selv skifte det gamle toilet, hvis det står det samme sted, som det toilet du fjerner. Ellers skal der en VVS’er til at udføre det.

Du må også gerne selv udskifte vandhaner og pakninger på vandhaner samt slutte vandet til en vaskemaskine.

Når det kommer til varmedelen, må du også gerne selv lægge slanger til gulvvarme. Der kan dog være regler omkring tilslutningen, som kræver hjælp fra en VVS’er. Vi anbefaler også kun, at du selv ordner og installerer gulvvarme, hvis det er et område, du rent faktisk har styr på.

Så nej, der er ikke mange opgaver, du må klare uden en autoriseret VVS. Men det er til for din og andres sikkerhed.

task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  Find en autoriseret VVS gennem os

  Vil du gerne slippe for at skulle ringe rundt til en masse VVS-firmaer eller selv sørge for at skulle tjekke, om firmaet nu også er autoriseret? Så kan du med fordel gøre brug af vores tjeneste i stedet. For med den ved hånden kan du nemt og hurtigt modtage tilbud fra firmaer, der udelukkende er autoriserede.

  Vi forhåndsgodkender alle firmaer, der er tilknyttet vores service, så vi er sikre på, at fagligheden og kvaliteten er i orden. Derfor kan du også være sikker og tryg ved, at vi udelukkende benytter os af autoriserede firmaer.

  Det tager kun ganske få øjeblikke.

  For når du gør brug af vores tilbudstjeneste, skal du kun udfylde dine kontaktoplysninger og komme med en detaljeret opgavebeskrivelse. Denne bruger den autoriserede VVS’er til at udarbejde et tilbud efter. Det kan dog også godt være, at der kommer et ønske om besigtigelse for at kunne beregne et mere konkret prisoverslag til dig. Det er som regel en ganske gratis service for et VVS-firma.

  Når du modtager et tilbud fra en autoriseret VVS gennem os, er du ikke forpligtet til at tage imod det. Er det derfor af en eller anden grund ikke interessant for dig, behøver du derfor ikke takke ja.

  Du kan dog under alle omstændigheder benytte det til at få en indsigt i prisen for netop den opgave, du gerne vil have hjælp til. Altså kan du være sikker på at spare penge og ikke komme til at give for meget – uanset hvilken autoriseret VVS’er, du kommer til at benytte.

   

  Bedstebyggepris.dk Logo

  FAQ

  Hvad koster en autoriseret VVS’er i timen?

  En autoriseret VVS koster gennemsnitligt 400-700 kroner i timen uden moms. Den første time er som regel dyrere end de efterfølgende. Indhent et tilbud for en specifik pris.

  Hvad står VVS for?

  Det står for vand, varme og sanitet (eller varme, ventilation og sanitet). Ventilation er blevet en større del af en VVS’ers arbejde. Derfor er det nu også en integreret del af arbejdsopgaverne.

  Hvem er autoriseret VVS?

  Det er alle firmaerne, der er tilknyttet Bedstebyggepris.dk. Du kan derfor være sikker på at modtage tilbud fra firmaer, der udelukkende er autoriserede.

  Kan en autoriseret VVS hjælpe med renovering af badeværelse?

  Ja, en VVS’er laver typisk renoveringer af badeværelser, da der her er meget sanitet at tage højde for. Det kan være alt lige fra at skifte toilettet til montering af nyt brusearmatur.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér