Hvad koster det at få lavet en altan? Få 3 tilbud gratis

Hvad er prisen for en altan, og hvor lang tid tager det? Det kan du få svar på med vores service, hvor du kan komme i kontakt med lokale tømrere og få op til 3 tilbud helt gratis.

Hvilke typer altaner kan man vælge mellem?

Vil du gerne have en altan, men har du ikke besluttet dig for, hvilken det skal være endnu? Det er der ikke noget at sige til, da der er mange forskellige muligheder!

Den helt store forskel på de mange typer af altaner er beklædningen. For i bund og grund er en altan til for at give dig noget uderum – så spørgsmålet er bare, hvordan den skal se ud.

Fransk altan

Bor du i storbyen, eller bor du i en lejlighed, giver det rigtig god mening med en fransk altan. Den giver dig ikke mulighed for at sidde udenfor, men til gengæld kan du have nogle altankasser hængende samt få altan dør, der giver en følelse af mere udeliv.

Går du efter en billig altan pris, og betyder det ikke så meget, om du kan sidde der eller ej, er det en perfekt løsning.

Åben altan

Vil du gerne have mulighed for at have et cafébord og en caféstol stående sammen med nogle krukker? Men samtidig have en billig altan pris? Så er det en åben altan, du skal gå efter. For det er en billig og rigtig god løsning, hvis du gerne vil have frisk luft eller kunne sidde ude og læse en god bog, når vejret er godt.

Lukket altan

I modsætning til den lukkede altan har du med denne mulighed for at lave et overdækket uderum – nærmest en udestue. Den kan derfor i princippet bruges året rundt – det kræver dog en varmekilde om vinteren.

Det er en noget dyrere løsning til sammenligning med den åbne altan, da altanen kræver nogle flere og dyrere materialer i og med, at den i højere grad skal passe til bygningen.

Er du i tvivl om, hvad du har råd til, kan du kvit og frit indhente op til 3 tilbud på det gennem os.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvilke regler er der om altaner?

Inden du går i gang med at søge efter den bedste altan pris, bør du først undersøge reglerne for altaner. For der er nemlig ikke kun regler omkring, hvad man må foretage sig på altanen. Der er også regler om, hvor der må bygges.

Inden du derfor bare kaster dig ud i at få lavet en altan, fordi det kunne se godt ud til din lejlighed eller villa, skal du først og fremmest søge en byggetilladelse. For at få tilladelsen, skal altanen følge lokalplanen. Der kan derfor være regler om alt lige fra størrelse og placering til udformning.

Husk derfor byggetilladelsen, inden du går i gang, så du ikke får dig en slem overraskelse

Sådan får du en god altan pris

Drømmer du om en flot altan? Men er der også en indre jyde, der siger, at du helst gerne skal have den bedste mulige pris? Det kan vi sådan set godt forstå. Det er netop også derfor, vi tilbyder denne service, hvor du helt gratis kan komme i kontakt med og få et tilbud fra lokale tømrere.

Det er en god, nem og hurtig måde at komme i kontakt med de tømrere, som rent faktisk har ledig tid i kalenderen til at hjælpe dig – eller som i hvert fald kan stille en overskuelig tidshorisont for, hvornår de kan hjælpe dig med at bygge en altan.

Du skal ikke gøre særligt meget for at gå en god altan pris eller altan tilbud. For du skal blot udfylde vores formular, hvori du beskriver dine ønsker og tanker. Vær gerne så specifik omkring den altan, du godt kunne tænke dig, så det bliver nemt for tømreren at vende tilbage med et helt konkret altan tilbud.

Når du har udfyldt formularen og har klikket på send, er det bare at vente i op til 24 timer. For vi sender din opgave i udbud, og er der nogle tømrere, der gerne vil lægge en billet ind, vender de tilbage til dig med et godt altan tilbud inden for 24 timer.

Det er et ganske uforpligtende tilbud, du får retur. Så ønsker du ikke hjælp fra det specifikke firma, eller synes du ikke om prisen, er du velkommen til at skrive nej tak.

Husk også, at du kan indhente tilbud fra en elektriker, VVS, maler eller på totalentreprise gennem os.

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

UX icon

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

select icon

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

quote-request icon

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvad er fordelen ved at have en altan?

En altan er naturligvis en ekstra omkostning til din bolig. Men det er en udgift, som giver dig en masse positivt igen. For ikke alene får du mulighed for at være udenfor og nyde det gode vejr, når solen skinner, eller temperaturen bare er skøn og tilpas.

Du får også mulighed for at kunne nyde solopgangen, solnedgangen eller dyrke krydderurter og grøntsager, hvis det er det, du har lyst til. Det vil føles som at få et ekstra rum i boligen – og er den tilmed lækker og ikke bare i stål, kommer du i den grad til at nyde at være derude, så snart vejret tillader det.

Bedstebyggepris.dk Logo
task icon

499,000+

Opgaver siden år 2000

workers icon

1,537

Aktive håndværkere Danmark rundt

copenhagen icon

737

Byer med håndværkere

agreement icon

91%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne
Bedstebyggepris.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fik lynhurtigt 3 tilbud, Aftalen blev lavet og arbejdet blev udført som planlagt. Jeg har haft en god dialog/sparring med min konsulent hos bedstebyggepris.dk

review image
Sofie Jessen

Meget tilfreds med vvs-firmaet fundet via bedstebyggepris. Behandling af min opgave gik hurtigt og der var opfølgning bagefter.

review image
Ole Jørgensen

Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik et tilbud fra jer. Skrev mandag aften, og blev kontaktet tirsdag. Rigtig god service fra personalet

  FAQ

  Hvad koster det at få lavet en altan?

  Prisen på en altan er meget forskellig alt efter, hvor stor den skal være, hvilke materialer den skal bygges i samt hvilken type, du vælger. Ønsker du en specifik pris, kan du indhente et altan tilbud her på siden.

  Hvor lang tid tager det at bygge en altan?

  Der er forskel på byggetiden alt efter, om du ønsker en fransk altan eller en lukket altan. Men langt de fleste altaner tager ikke meget mere end 1 uge at bygge. Så når først byggetilladelsen er i hus, skal du ikke vente længe på at få din altan.

  Hvor stor skal en altan være?

  Skal der være mere plads end bare til dig og et lille bord? Så er en altan på omkring 1,5 meter i dybden rigeligt. For det giver plads til omkring 4-6 personer. Du kan også sagtens nøjes med en mindre dybde, hvis der bare skal være plads til dig og nogle altankasser.

  Hvordan monterer man en altan?

  En altan er ikke noget, du selv kan montere. Du skal derfor have hjælp af en tømrer eller anden faguddannet person. Murværk skal nemlig fjernes, ligesom der skal påsættes bærende elementer, så sikkerheden er i orden.
  Vil du gerne vide mere om processen, kan du spørge den tømrer, som du indhenter et altan tilbud fra.

  Hvad er forskellen på en altan og en balkon?

  Er du i tvivl, om det er noget forskelligt eller ens? Du er langt fra den eneste. Men en altan og en balkon er i bund og grund det samme – også selvom man i den daglige tale godt kan komme til at skelne mellem det. Men, de er begge en udbygning over terræn med rækværk. Balkon lyder bare meget mere eksotisk eller fint, og netop derfor hersker forvirringen nok stadig.

  Hvad kan en altan holde til?

  En almindelig åben altan skal kunne holde til at bære en lille bil. Det vil sige, at den skal kunne holde til 375 kg per kvadratmeter. Du skal derfor ikke være nervøs for, om den kan holde til dig og en eller flere beboere eller gæster. For det er meget almindeligt, at altaner kan holde til omkring et ton.

  Beskriv din byggeopgave og få
  3 uforpligtende tilbud

  Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
  Allowed file formats: JPG, JPEG & PNG

  Start din opgave hér